Drummer Myles Heskett weg bij Wolfmother

Drummer Myles Heskett weg bij Wolfmother

Bassist/toetsenist Chris Ross ook opgestapt

Drummer Myles Heskett en bassist/toetsenist Chris Ross zijn met onmiddellijke ingang gestopt als bandleden van de succesvolle Australische band Wolfmother......meer »»

Nieuwe boeken van Johnny Rabb en Derek Roddy

Leer van de meesters

Via Hudson Music verschijnt The Official Freehand Technique van Johnny Rabb en de heruitgave van The Evolution Of Blast Beats door Derek Roddy. Beide releases bestaan uit een boek plus cd en bieden ee.....meer »»

Barry Hay's 'The Big Band Theory' op Blue Note

Zanger maakt swingversies van rockklassiekers

Vanaf vrijdag 5 september ligt het album 'The Big Band Theory' in de winkels. Hierop laat Barry Hay, zanger van The Golden Earring, swingversies van rockklassiekers horen. De cd verschijnt via het ver.....meer »»

Martijn Pronk stapt op bij Natha Lee

Haagse rockband zoekt nieuwe drummer

Drummer Martijn Pronk heeft besloten om te vertrekken bij de Haagse rockband Natha Lee. De welbekende "muzikale meningsverschillen" vormen de reden voor het uiteengaan......meer »»

In memoriam: Graeme Crallan (1958-2008)

Britse rockdrummer overlijdt na val op straat

Drummer Graeme "Crash" Crallan, die deel uitmaakte van de Britse heavy-metalscene in de jaren '70 en '80, is overleden. Graeme zakte zondag 27 juli midden op straat in Londen in elkaar en liep daarbij.....meer »»

Ludwig introduceert Centennial-serie drums

Eerste drumset in het kader van Ludwig's eeuwfeest

In 2009 viert Ludwig Drums het honderdjarig bestaan. Bij zo'n mijlpaal horen natuurlijk de nodige "special anniversary" en "limited edition" drums. De Centennial-serie maple (esdoorn) drums zijn de ee.....meer »»

Josh Homme terug achter de drumkit

Eagles Of Death Metal's derde cd verschijnt in oktober

Josh Homme, frontman van Queens Of The Stone Age, is opnieuw achter de drumkit gekropen voor het nieuwe album van zijn andere band, de Eagles Of Death Metal......meer »»

Ed Warby start doomproject

Eerste previews van The 11th Hour online

Drummer Ed Warby, bekend van Gorefest, Demiurg en Hail Of Bullets, is onder de naam The 11th Hour een doommetalproject gestart met de Zweedse muzikant Rogga Johansson (Ribspreader, Paganizer, Demiurg).....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken