Gerardo Rosales' Salsa Mundial op tour

Gerardo Rosales' Salsa Mundial op tour

Wereldpercussie door wereldartiesten

De Venezuelaanse meesterpercussionist Gerardo Rosales zal de komende maanden met zijn band Salsa Mundial langs theaters en zalen touren in heel Nederland. De band heeft naast Gerardo zelf ook drummer .....meer »»

Festival deBeschaving

Blokkenschema online

Het volledige blokkenschema van Festival deBeschaving staat online. Download de PDF links naast het artikel. Het eigenzinnige multidisciplinaire festival vindt plaats op 30 augustus 2008 te Utrecht......meer »»

Lars Ulrich

Twee interviews uit de oude doos

In het coverinterview van Slagwerkkrant 147 is Lars Ulrich verrassend openhartig over zijn drumspel en zijn rol bij Metallica: ‘Ik ben er nooit op uit geweest om een invloedrijke drummer te word.....meer »»

Op Je Oren Online

Audio bij de Slagwerkkrantrubriek

In de altijd spannende Slagwerkkrantrubriek Op Je Oren werd dit keer ‘blind’ geluisterd naar de cd Dial J.J. 5 van J.J. Johnson met Elvin Jones op drums. Vanaf nu kun je elke Op Je Oren ook zel.....meer »»

Brieven online bij Slagwerkkrant 147

Antwoorden op vragen van lezers

In Opmaat van Slagwerkkrant 147 kun je lezen hoe Rick Latham uitgebreid antwoord geeft op een lezersvraag over zijn boek Advanced Funk Studies. Zo uitgebreid dat er opnieuw geen ruimte was voor andere.....meer »»

Cajóncursus Laat Je Niet Kisten

Extra notenwerk: Have a cajón break

In zijn Slagwerkkrant-cajóncursus Laat Je Niet Kisten nam cursusleider Peter Deiman afscheid met een paar pittige partijen voor de inmiddels gevorderde cajóncursist. Hij beloofde voor op de site nog e.....meer »»

Royal drums

‘koninklijk’ slagwerk uit de Amsterdamse Jordaan

In Slagwerkkrant 147 kon je lezen dat auteur Tom Vermulst een boek heeft geschreven over de geschiedenis van het Amsterdamse drummerk Royal. Complete titel van het werk is Royal, 'Koninklijk' slagw.....meer »»

Jonas Filtenborgs dagboekverslag

Met Beef in Kenia

In Slagwerkkrant 147 lees je een interview met Beef-drummer en producer Jonas Filtenborg. Hij vertelt enthousiast over de nieuwe Beef-cd The Original en over zijn werk als producer. Begin juni ging Fi.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken