Joost van  Schaik wint Laren Jazz Award

Joost van Schaik wint Laren Jazz Award

Jury roemt drummer om fabelachtige techniek

Drummer Joost van Schaik heeft de Laren Jazz Award 2008 gewonnen. De slagwerker ontvangt een bronzen beeld van Ben Hosman en een geldbedrag van € 2008......meer »»

Drummer en komiek Fred Armisen brengt dvd uit

Jens Hannemann: Complicated Drumming Technique

Marco Minneman en Thomas Lang brachten beiden instructie-dvd's uit met daarop de nodige complexe lesstof. Maar wie dat te eenvoudig vindt, kan nu z'n hart ophalen aan een drum-dvd die zo gecompliceerd.....meer »»

Hudson voegt John Blackwell toe aan dvd-serie

Master Series uitgebreid met nieuwe uitgave

Hudson Music's nieuwe toevoeging aan de Master Series druminstructie-dvd's focust op John Blackwell. De dvd is nummer drie in de serie. John volgt daarmee in de voetsporen van Steve Gadd en Antonio S.....meer »»

Programma Speedfest 3 krijgt steeds meer vorm

Black Label Society bevestigd als headliner

De Amerikaanse heavy metalband Black Label Society is de hoofdact op de derde editie van Speedfest. De band rond gitarist Zakk Wylde, al ruim twintig jaar de rechterhand van Ozzy Osbourne, speelt zate.....meer »»

Joey Jordison: "I was basically dying"

Slipknot-drummer spreekt over cokeverslaving

Slipknot-drummer Joey Jordison spreekt in een interview met het Britse magazine Kerrang! voor het eerst openlijk over zijn langdurige cocaïneverslaving. Joey hield zijn hang naar drugs tot dusver goed.....meer »»

Vertrek Vader-drummer Daray officieel

Opvolger wordt binnenkort bekend gemaakt

De Poolse metalveteranen van Vader hebben het vertrek van drummer Daray (echte naam: Darek Brzozowski) officieel bevestigd. Geruchten hierover deden al enige tijd de ronde. Een opvolger voor Daray is .....meer »»

Nieuwe drummer en nieuw album voor The Datsuns

Ben Cole voor het eerst te horen op 'Head Stunts'

De Nieuwzeelandse rockers The Datsuns brengen op 6 oktober hun nieuwe album uit: 'Head Stunts'. Het is het vierde studioalbum van de groep, en het eerste met de nieuwe drummer Ben Cole......meer »»

Britney Spears grote winnaar MTV Awards

Na zestien nominaties eindelijk drie prijzen

Britney Spears had al zestien nominaties voor een MTV Video Music Awards, maar steeds liep ze de daadwerkelijke Award mis. Tot afgelopen zondag, toen Britney eindelijk in de prijzen viel tijdens de 25.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken