Nick D'Virgilio: een exclusief videointerview

Nick D'Virgilio: een exclusief videointerview

Drummer kondigt nieuwe band aan met Thomas Lang

Nick D'Virgilio is een van die drummers die je altijd kunnen verrassen. Tijdens het Adams Drumworldfestival op 14 september meldde hij tijdens ons interview met hem tussen neus en lippen door dat hij .....meer »»

Nieuwe drummer voor Vader

Pawel Jaroszewicz mee op tour als sessiedrummer

De Poolse metalveteranen van Vader hebben hun nieuwe bandbezetting bekend gemaakt. De 22-jarige Pawel Jaroszewicz uit Lublin is de nieuwe drummer. Hij vervangt Darek "Daray" Brzozowski die pas geleden.....meer »»

In memoriam: Rick Wright

Pink Floyd-oprichter werd 65

Richard Wright, de Britse toetsenist die bekendheid verwierf met Pink Floyd, is op 15 september 2008 op 65-jarige leeftijd aan kanker overleden. Pink Floyd was pionier op het gebied van psychedelische.....meer »»

Nominaties Edison Jazzism Publieksprijs 2008 bekend

Publiek kiest voor Sensuāl, Room Eleven en Rik Mol

De drie nominaties voor de Edison Jazzism Publieksprijs 2008 zijn bekend. De bands Sensuāl en Room Eleven en trompettist Rik Mol maken kans op de oudste muziekprijs in Nederland. Op de website www.edi.....meer »»

Bill Bruford meets Michiel Borstlap

'In Two Minds' live zichtbaar

Eind augustus gaf Bill Bruford met Michiel Borstlap een concert ter ere van hun nieuwe cd 'In Two Minds' in het SJU Jazzpodium in Utrecht. Nadat de twee meestermuzikanten elkaar vonden in Nijmegen in .....meer »»

Nieuwe plaat voor Ramon Rambeaux

Tweede album van Paris*Dandies

Het duurde even, maar het is zover. Zes jaar na debuutalbum 'Le Boudoir Rouge' komt de Nederlandse rockband Paris*Dandies met een opvolger. Het album, dat dezelfde naam draagt als de band, wordt op 25.....meer »»

Slagwerkfestival The Big Bang 2008

Wervelende wereldpercussie met beste drummers ter wereld

Van 22 tot en met 28 november reist slagwerkfestival The Big Bang door Nederland. Voor dit evenement komt een selectie van de beste slagwerkers ter wereld samen. De deelnemende artiesten zijn afkomst.....meer »»

Nieuwe locatie voor Amsterdam Drum Show

Vintage drums en meer op 18 en 19 oktober

De Amsterdam Drum Show vindt dit jaar plaats op de NDSM-werf in, jawel: Amsterdam. Voorheen was de Amsterdam Drum Show in Amstelveen. Op het tweedaagse evenement (18 en 19 oktober, van 10.00 tot 17.00.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken