Twenty Years Of Talking Tabla met Trilok Gurtu

Twenty Years Of Talking Tabla met Trilok Gurtu

Oumou Sangare en Jan Garbarek als special guests

Trilok Gurtu is na enkele jaren afwezigheid eenmalig terug in Nederland voor een exclusief concert getiteld Twenty Years of Talking Tabla. Speciaal voor dit optreden nodift Trilok Gurtu twee bijzonder.....meer »»

Haagse Popweek 2008

Vrijdag 17 t/m zaterdag 25 oktober

De zomerfestivals zijn voorbij en de herfst is weer begonnen. Voor veel mensen is dat slecht nieuws, maar niet in Den Haag. Herfst betekent herfstvakantie en dat betekent dat het weer tijd is voor de.....meer »»

Drumclinic Marcel Serierse

Bij Muziekhandel Theo Steenbeek in Nijkerk

Vanavond, woensdag 24 september 2008, geeft Marcel Serierse een drumclinic bij Muziekhandel Theo Steenbeek BV in Nijkerk. Als drummer bij het Vara televisieprogramma Mooi!Weer de Leeuw, De Toppers en .....meer »»

Festival TheBeatGoesOn op 4 oktober

Amersfoort maakt zich op voor Slagwerkspektakel

Op zaterdag 4 oktober vindt het drumfestival TheBeatGoesOn weer plaats in Amersfoort. Met meer dan 15 acts gedurende de dag pakt het festival ook deze editie weer flink uit. Naast het scala aan Nederl.....meer »»

John Riley geeft masterclass aan Utrechts conservatorium

Toegang vrij voor niet-studenten

Op zondag 28 september 2008, van 12.00 tot 14.30 uur, zal drummer John Riley een masterclass geven aan studenten van het Utrechts Conservatorium in Utrecht. John Riley tourt momenteel door Europa met .....meer »»

Drumworld Festival: de publieksprijzen

Winnaars Drumometer gratis naar The Big Bang

Geheel in de lijn der verwachting was Adams’ Drumworld Festival ook dit jaar een succes. Het weer was prachtig, de clinics en optredens uitstekend, de hamburgers heerlijk en het bier ook. Kortom: de s.....meer »»

In memoriam Earl Palmer

De legendarische r&b-drummer Earl Palmer is 19 september op 84-jarige leeftijd overleden in zijn huis in Los Angeles. Hij was al geruime tijd ziek. Palmer werd vooral bekend door zijn samenwerking met.....meer »»

Rick Latham videointerview: "Go back to the basics"

Funkmeester komt met nieuwe dvd in 2009

Rick Latham was een van de artiesten die een clinic gaf op het vijfde Adams Drumworld-festival op 14 september 2008. De auteur van een van de meest beroemde drummethodes speelde inclusief bassist op h.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken