Uitgerust Bløf keert terug met stemmige herfstplaat

Uitgerust Bløf keert terug met stemmige herfstplaat

Drummer Norman Bonink: "Iedereen was volledig uitgeblust"

'Oktober’, het nieuwe studio album van Bløf, komt morgen (13 oktober) binnen op de hoogste positie van de Album Top 100. Twee weken geleden stond de gelijknamige single ook al op nummer één in de sing.....meer »»

Gitaardieven gepakt

Bij Dirk Witte in Amsterdam

De moeder van Barry Witte kreeg vorige week de schrik van haar leven toen een man en een vrouw de muziekwinkel van haar zoon (Dirk Witte, aan de Vijzelstraat in Amsterdam) binnenstapten. Direct herken.....meer »»

Staind in 013 voor exclusieve show

Amerikanen na zes jaar terug in Tilburg

Staind komt naar Nederland voor een exclusief concert. ‘The Illusion Of Progress', Stainds zesde plaat en opvolger van het platinum album ‘Chapter V', wordt gepromoot tijdens de tour die de band vanaf.....meer »»

Roy Hargrove Quintet verzorgt Jazz at Midnight

Leslie Nielsen speelt op gratis afterparty

Op 1 november 2008 vindt om middernacht het jazz Nachtconcert plaats in het Concertgebouw in Amsterdam. In navolging van het succes van vorig jaar speelt de Amerikaanse trompettist Roy Hargrove met zi.....meer »»

Toekomstmuziek in Culemborg

Muziekbeurs met o.a. Cesar Zuiderwijk en Lucas van Merwijk

Op 6, 7 en 8 november organiseert Muziekmetropool Culemborg het tweejaarlijkse muziekevenement Toekomstmuziek. Locatie is industrieterrein De Pavijen. Naast een uitgebreide muziekbeurs zijn er optrede.....meer »»

Dom Famularo clinictour

12-17 oktober in Nederland en België

Dom Famularo, ook wel de 'ambassadeur van de drums' genoemd, komt naar Nederland en België voor een exclusieve clinic- en masterclasstour. Van Brussel tot Roden in het hoge Noorden geeft de drumgoeroe.....meer »»

Vegas For Millions als support met Kane op tour

Drummers Steven van Wees en Joost Kroon delen podium

Steven van Wees en de andere twee bandleden van het trio Vegas For Millions zijn uitgenodigd om tijdens de Everything You Want Tour van Kane het voorprogramma te verzorgen......meer »»

Manu Katché in Muziekcentrum Frits Philips

Franse slagwerkmeester in concert

Woensdag 22 oktober speelt Manu Katché in Muziekcentrum Frits Philips te Eindhoven. Een must see voor slagwerkliefhebbers! Voorbestemd als klassiek pianist ontdekt Manu op het Parijse conservat.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken