Online lessen met Bruno Meeus

Online lessen met Bruno Meeus

Les 2: Warming up met de bass drum

'Dia Meters' is het nieuwe drumboek van de Belgische drummeester Bruno Meeus. De methode was kort geleden nog release van de maand en Bruno zal de komende tijd tien lessen publiceren op Slagwerkwereld.....meer »»

The Big Bang-website online

Slagwerkfestival op tour van 22 t/m 28 november 2008

Het is weer zover, The Big Bang gaat weer op pad. Het reizend slagwerkfestival doet in november weer een vijftal steden aan en reist van De Doelen in Rotterdam, naar de Heineken Music Hall in Amsterda.....meer »»

Pat Travers naar Hengelo

Enige Nederlandse show

De Canadese bluesrocker Pat Travers geeft op vrijdag 17 oktober de enige Nederlandse show tijdens zijn Europese tour, in poppodium Metropool in Hengelo. Het nieuwste album van de Pat Travers Band, ‘St.....meer »»

Nieuwe drummer voor Detonation

Michiel van der Plicht volgt Thomas Kalksma op

Michiel van der Plicht, bekend van Katafalk, Prostitute Disfigurement en Toxocara, is de nieuwe drummer van Detonation......meer »»

Josh Freese vertrekt bij Nine Inch Nails

Drummer zal groep verlaten tijden tour door VS

Nine Inch Nails-drummer Josh Freese zal de komende tour van de band door de VS niet afmaken. Frontman Trent Reznor heeft het aanstaande vertrek van de drummer bevestigd:.....meer »»

Franz Ferdinand-drummer trommelt met skelet

Eerste album ooit waarop menselijke botten te horen zijn

Franz Ferdinand, met Paul Thomson op drums en percussie, brengt begin 2009 een nieuw album uit. Daarop staan enkele nummers waarvan het slagwerk opvallend oud en droog klinkt. De sound is niet afkomst.....meer »»

Dope en Black Label Society samen op tour

Drummer Angel deelt het podium met Craig Nunenmacher

Dope, met Slagwerkwereld-endorser Angel op drums, gaat een Europese tour doen met Black Label Society - waarin Craig Nunenmacher de trommels bespeelt......meer »»

Nieuwe namen voor Le Guess Who? 2008

Melissa Auf der Maur en The Stills toegevoegd aan festival

Le Guess Who? 2008, het underground "pop & beyond festival" heeft nieuwe namen aangekondigd: Melissa Auf der Maur en The Stills zijn aan het programma toegevoegd......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken