Paiste haalt nieuwe endorsees binnen

Paiste haalt nieuwe endorsees binnen

Lenny Kravits-drummer Franklin Vanderbilt kiest voor Paiste

Franklin Vanderbilt, de drummer die sinds 2006 bij Lenny Kravits speelt, heeft een endorsementdeal met Paiste gesloten. Franklin speelde in het verleden onder meer met Richie Kotzen en Chaka Khan......meer »»

Steve Smith & Vital Information 25th anniversary special

Deel III: interview en live video's

Dit laatste artikel in de serie over Steve Smiths 'Vital Information 25th anniversary special' had net zo goed de volgende titel kunnen hebben: "Een retrospectief op Vital Information, door Steve Smi.....meer »»

Inschrijving High School Music Competition gestart

Landelijke wedstrijd voor jonge bands en acts

De High School Music Competition is de landelijke muziekcompetitie voor jonge bands en acts. De inschrijving voor deze competitie loopt tot 31 december 2008. Bands en act in de leeftijdscategorie 12-1.....meer »»

In memoriam: Jimmy Carl Black

Frank Zappa-drummer overleden

Jimmy Carl Black, de oorspronkelijke drummer van Frank Zappa's Mothers of Invention, is overleden aan longkanker......meer »»

Winnaars European MTV Awards 2008 bekend

Ultimate Legend Award voor Sir Paul McCartney

Gisteravond vond in Liverpool, Engeland de uitreiking plaats van de MTV Europe Music Awards (EMAs)2008. Britney Spears was de grote winnares van de avond. Ze mocht twee belangijke awards meenemen naar.....meer »»

Kraak & Smaak sluiten 2008 af in Nederland

Na tour door VS en Canada vier laatste shows in eigen land

In april van 2008 kwam Kraak & Smaak met hun tweede album: 'Plastic People'. Met de eerste single, Squeeze Me, werd meteen een top 5-hit gescoord. Het nummer werd in Amerika gebruikt voor een g.....meer »»

Noorderslag & EuroSonic 2009

Eerste namen bekend

Op 15, 16 en 17 januari 2009 staat Groningen voor de 24e keer geheel in het teken van EuroSonic en Noorderslag. Het is dé plek voor de professional en de muziekliefhebber die nieuwe bands uit Europa w.....meer »»

Lamb of God kondigt nieuw album aan

Chris Adler en band plannen nieuwe wereldtournee

Lamb Of God, met Chris Adler op drums, laat op 24 februari 2009 z'n vijfde studioalbum op de wereld los. Het album genaamd 'Wrath', verschijnt in de Verenigde Staten via Epic. Roadrunner Records staat.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken