Drummen om af te rekenen met innerlijke demonen

Drummen om af te rekenen met innerlijke demonen

Frost live met Satyricon in de Melkweg, Amsterdam

Op 20 november speelden Slipknot, Machine Head en Children Of Bodom in de HMH te Amsterdam, terwijl Zonaria, Evile en Satyricon in dezelfde stad in de Melkweg stonden. Dus wat te doen? Gaan kijken naa.....meer »»

Say Anthing-drummer in nieuw project

Coby Linder werkt samen met leden van Saves The Day

Coby Linder en Max Bemis, tot nu toe vooral bekend als drummer en zanger van Say Anything, zijn een nieuwe project gestart met Chris Conley en Dave Soloway van Saves the Day. Het kwartet maakt muziek .....meer »»

Andrea Cavalieri en band tekenen bij Deity Down

Nederlands label voor Italiaanse band

Drummer Andrea Cavalieri en zijn band Murder Therapy hebben een contract getekend met Deity Down Records uit Breda. Het full-length debuut van de band moet rond de zomer van 2009 verschijnen via Deity.....meer »»

Cajon spelen met Arthur Bont

Les 1 en 2: Introductie en Basistechnieken

Van de dvd 'Cajon spelen' van Arthur Bont publiceren we de komende tijd vijf lessen op Slagwerkwereld.com. Vijf lessen waarin hij de eerste cajontechnieken uit de doeken doet en bij elke les een stap .....meer »»

Begrafenis Cubop City Big Band

Laatste concert 30 november 2008 in Utrecht

Op zondag 30 november om 15.00 uur organiseert RASA in Utrecht de begrafenis van de Cubop City Big Band. Percussionist en bandleider Lucas van Merwijk bood zijn 19-koppige band twee maanden geleden vi.....meer »»

In memoriam: Michael Lee (1969-2008)

Britse drummer onverwachts overleden

De Britse drummer Michael Lee is maandag 24 november op 39-jarige leeftijd gestorven. De oorzaak van zijn overlijden is nog onbekend......meer »»

Kevin Talley legt schrijfproces van liedjes uit

Daath-drummer plaatst video van opnames online

Kevin Talley heeft uitleg gegeven over de totstandkoming van de nummers van zijn band Daath. Als bonus heeft de drummer een video online gezet met beelden van de laatste studio-opnames......meer »»

Mike Joyce: "Smiths-reünie erg twijfelachtig"

Voormalig drummer ontkent geruchten

Volgens Mike Joyce, die wereldwijd bekendheid verwierf als drummer van The Smiths, komt de band niet opnieuw bij elkaar. Een reünie van de muzikanten uit Manchester zit er volgens hem niet in......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken