Martin Verdonk verlaat Pearl

Martin Verdonk verlaat Pearl

Percussionist zegt endorsement op

Martin Verdonk laat Slagwerkwereld.com weten dat hij heeft besloten zijn endorsement bij Pearl percussie stop te zetten. Op vrijdag 12 december heeft hij de keuze bij Pearl kenbaar gemaakt waar ze het.....meer »»

Eerste namen Wâldrock 2009 bekend

Epica zorgt voor eerste Nederlandse inbreng

Epica, met Ariën van Weesenbeek op drums, is de eerste Nederlandse act die is bevestigd voor Wâldrock 2009. Ook zijn al enkele bands uit het buitenland vastgelegd voor het grootste muziekevenement van.....meer »»

Tobias Ponsioen nieuwe Clayborn-drummer

Doorstart band met drie nieuwe leden

Drummer Wouter van Wijk (foto) en gitarist Kurt Amat zijn gestopt als leden van de Rotterdamse band Clayborn. Tobias Ponsioen neemt voortaan plaats achter de trommels en de extra versterkte gitaarsect.....meer »»

.....meer »»

Ton Dijkman van het scherm gehaald

Trillingen in de Kuip worden serieus genomen

"Zodra de tribune vervaarlijk gaat 'zwieberen', wordt aan de concerttechnici gevraagd of ze op de megabeeldschermen geen drummer in beeld willen brengen. Dat zou het ritmisch meedeinen alleen maar .....meer »»

Wil jij spelen op Waterpop 2009?

Inschrijving bandcompetitie start 1 januari 2009

Bands uit de regio Zuid-Holland kunnen zich vanaf 1 januari t/m 15 maart 2009 inschrijven voor de bandcompetitie Waterproof 2009. Waterproof wordt dit jaar voor de vijftiende keer georganiseerd door W.....meer »»

Marching Workshop 2009

Op zaterdag 24 januari 2009 organiseren Majestic Percussion, Show & Marching Music en Muziekhandel Theo Steenbeek een marching-workshop in de muziekschool te Leusden. .....meer »»

Steve Smith viert 30 jaar Sonor-endorsement

Live clinic in Muzikaza te Roermond

In samenwerking met Sonor, Zildjian, Vic Firth en Hudson Music reist Steve Smith dit jaar de wereld rond met zijn 30th anniversary clinictour. Op zaterdag 1 november gaf Steve een clinic in de Muzikaz.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken