Extra notenwerk bij de cursus Rudimentaliteit

Extra notenwerk bij de cursus Rudimentaliteit

Deel 2, door Rob Kramer

In deel 2 van zijn cursus Rudimentaliteit in Slagwerkkrant 149 ging Rob Kramer nog dieper in op de roffel. Hij kwam met roffels van 5, 7 en 9 en paste ze toe in ritmes en breaks. Hier op Slagwerkkrant.....meer »»

Brieven online

Bij Slagwerkkrant 149

Omdat we op de redactie meestal meer brieven binnenkrijgen dan we in het magazine kunnen plaatsen, presenteren we hier op Slagwerkkrant Plus onze online brievenrubriek. Zo kunnen we iedereen uitgebrei.....meer »»

Vic Firth lanceert nieuwe antislip-coating

Nieuwe artiesten kiezen voor Vic Firth-endorsement

Vic Firth brengt Vic Grip op de markt: een nieuwe antislip-coating voor drumsticks, gemaakt van een ecovriendelijke kunststof op waterbasis......meer »»

Thanatos ingelijfd door Deity Down Records

Yuri Rinkel en band tekenen nieuw platencontract

Drummer Yuri Rinkel (ook lid van Melechesh) en zijn band Thanatos hebben onderdak gevonden bij Deity Down Records. Hun komende album, de vijfde full-length inmiddels, moet in het eerste kwartaal van 2.....meer »»

Wacken 2009: nieuwe namen bevestigd

Laatste 10.000 kaarten in de verkoop

De Britse band DragonForce, met Dave "Compact Dynamo" Mackintosh op drums, is de laatste toevoeging aan het programma voor Wacken Open Air 2009......meer »»

Mooi Wark doet wereldtour in één dag

Opbrengst One Day World Tour voor 3FM Serious Request

Dennis Henkdriks en de andere leden van de Drentse rock & roll band Mooi Wark gaan maandag 22 december op wereldtour. Het bijzondere hieraan is dat deze tour exact één dag duurt. Onder de noemer One D.....meer »»

Eerste acts voor Zwarte Cross 2009 bekend

Festival onthult de eerste bevestigde namen

De eerste namen van acts die in 2009 op het Zwarte Cross-festival spelen zijn bekend. Al vastgelegd zijn: Mooi Wark, INFA, Miss Montreal, Peter Pan Speedrock, Dollhouse, Boh Foi Toch, Mother's Finest .....meer »»

Battlefield Percussion zoekt drummende dames

Slagwerksters gevraagd voor drumshow in de HMH

De stichting Battlefield Percussion zoekt drummende dames die willen meespelen in een drumshow in de Heineken Music Hall die in mei 2009 moet plaatsvinden......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken