Gorillaz populairste act op MySpace in 2008

Gorillaz populairste act op MySpace in 2008

Animatiefiguren verslaan Coldplay, Oasis en Lily Allen

MySpace, groot gegroeid dankzij de grote hoeveelheid muzikanten en artiesten die actief deelnemen aan dit 'social network', heeft de top acht bekend gemaakt van de pupulairste acts en de meestbekeken .....meer »»

Recordbedrag voor 3FM Serious Request

drie dj's halen € 5.637.937,- op voor vluchtelingenhulp

Coen Swijnenberg, Giel Beelen en Paul Rabbering hebben met 3FM Serious Request 2008 een recordbedrag opgehaald voor de vluchtelingenhulp van het Rode Kruis......meer »»

The Online Big Bang-verslagen

Alvast een overzicht

The Big Bang 2008 reisde eind november langs alle grote theaters in Nederland. In Slagwerkkrant januari-februari 2008 vind je een uitgebreid verslag, inclusief interviews met Simon Phillips en Carlo R.....meer »»

Carlo Rizzo tijdens The Big Bang

Geluk is een tamboerijn

Slagwerkrant-auteur en drumdocent Mark Eeftens woonde vier van de vijf avonden van slagwerkfestival The Big Bang bij in november 2008. Hij was danig onder de indruk van het spel van Carlo Rizzo. En hi.....meer »»

Op Je Oren Online (Slagwerkkrant 149)

Audio bij de Slagwerkkrantrubriek

In de enerverende Slagwerkkrantrubriek Op Je Oren werd dit keer ‘blind’ geluisterd naar de cd 'Dairy Tales' van de Nederlandse formatie Talking Crows met drummer Yonga Sun. De recensenten van dienst w.....meer »»

De set-up van Richard Hughes

Keane-drummer verteld over zijn spullen

In Slagwerkkrant 149 lees je een interview met Keane-drummer Richard Hughes. Samen met zijn drumtech liep hij met uw verslaggever een rondje om zijn drumstel.

‘Toen zag ik Larry daar.....meer »»

Extra notenwerk bij Gojira - 'The Art Of Dying'

Notenbalkentip Mario Duplantier

In Slagwerkkrant 149 vind je de Notenbalktip van Gojira met het nummer 'The Art Of Dying'. Zoals vermeld presenteren we hier als download het complete patroon. In de Notenbalktip vind je de basisfigu.....meer »»

Mitch Mitchell: extra notenwerk bij Cursus Spelen

Bij Slagwerkkrant 149

Op 12 november overleed onverwachts Jimi Hendrix-drummer Mitch Mitchell op 61-jarige leeftijd. Als postuum eerbetoon aan deze absolute drumheld selecteerde redacteur (en Hendrix-freak) Bouke Bijlsma e.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken