Remo productvideo's vers van de NAMM

Remo productvideo's vers van de NAMM

Een compleet overzicht van nieuwe introducties

Elke winter vindt in Los Angeles in California de NAMM Show plaats. Het is dan wel niet de grootste beurs, maar waarschijnlijk wel de meest belangrijke vanwege de nieuwe producten die aan de markt en .....meer »»

Hans Groen nieuwe MeloManics drummer

Groep neemt na vier jaar afscheid van Ben Olgers

Drummer Ben Olgers heeft aangegeven te stoppen met de MeloManics. Hij speelde vier jaar in de MeloManics, een periode waarin de groep onder meer twee albums uitbracht, een Essent Award won, tweede wer.....meer »»

IQ-drummer Andy Edwards neemt sabbatical

Formatie lijft oorspronkelijk drummer Paul Cook opnieuw in

Andy Edwards, drummer van de Britse band IQ, heeft besloten een rustpauze van een jaar te nemen. De band wil wel het nieuwe album 'Frequency', dat binnenkort verschijnt, kunnen promoten met optredens......meer »»

open podium \

Muziekkorps Euphonia Geldrop bestaat dit jaar 60 jaar. Om dit te vieren organiseert Euphonia een feestweek van 5 t/m 14 juni. Tijdens de feestweek zijn er diverse optredens van diverse bands en arties.....meer »»

Van Merwijks Latin Soul & Boogaloo!

Februari-tour Music Machine weer van start

Lucas van Merwijks Music Machine gaat op 1 februari zijn derde jaargang in. Met een nieuwe groep muzikanten speelt hij ook dit jaar weer een nieuw muzikaal programma; deze editie onder de titel 'Latin.....meer »»

Inschrijvingen Drumbattle 2009 gestart

Slagwerkspektakel in Metropool Hengelo

Op 20 februari 2009 vindt de derde editie van de Drumbattle plaats in Pop- en Cultuurpodium Metropool in Hengelo. Tijdens de battle strijden de deelnemers in groepen tegen elkaar. In deze groepen zitt.....meer »»

Jeremy’s uit elkaar

Verdergaan geen optie door onderlinge verhoudingen

De punkrockband Jeremy's uit Kampen, met Ronnie Popkema op drums, bestaat niet langer. De band bracht in 2008 nog het album 'O Yeah Aha Oh' uit via PIAS......meer »»

24 uur drummen voor Astma Fonds

Vlado Mikic drumt voor onderzoek 'Wat voor astma heb jij?'

Vlado Mikic zal op 20 februari 24 uur aan één stuk door drummen bij Get Rhythm in Ridderkerk. Een nobel initiatief dat steun verdient. Met deze actie wil Mikic aandacht vragen voor kinderen met astma .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken