Totaalcursus Cascara Revolta - Deel I

Totaalcursus Cascara Revolta - Deel I

Extra notenwerk bij cursus Slagwerkkrant 150

Voor Slagwerkkrant 150 wilde Mark Eeftens oorspronkelijk 150 drumtranscripties produceren. Onze vlijtige notenvorser koos ervoor om zich- toch heel soms te laven aan het daglicht buiten zijn drumstudi.....meer »»

Accelerators Promostunt

Albumrelease & eendaagse Instore Tour

De Rotterdamse punkrockband Accelerators brengt deze week hun titelloze debuutalbum uit op het undergroundlabel Stardumb Records - o.a. bekend van The Apers, The Madd, El Pino & The Volunteers - en he.....meer »»

Line-up Adams Drummersfestival 2009 compleet

Mel Gaynor, Cindy Blackman en Pete Lockett toegevoegd

De line-up van het Adams Drummersfestival 2009 is compleet. Muziekcentrale Adams Diest heeft de laatste artiesten voor het programma onthuld. Ook Mel Gaynor, Cindy Blackman en Pete Lockett spelen in C.....meer »»

Programma Muzikantendag 2009 bekend

Met Martijn Bosman, Joost Kroon, Kypski en Wouter Rentema

Op 9 mei vindt de jaarlijkse Muzikantendag plaats in 013, Cul de Sac en V39 in Tilburg. Het programma staat bol van de Q&A-sessies, masterclasses, optredens, workshops en demosessies. Zo raak je weer .....meer »»

Nieuwe namen Drummersfestival 2009

Simon Phillips, Gregg Bissonette en Dom Famularo on stage

Muziekcentrale Adams Diest heeft nieuwe artiesten weten te strikken voor het Drummersfestival 2009 dat op 5 april, de eerste zondag van de paasvakantie, plaatsvindt in CC Het Loo in Tessenderlo, Belgi.....meer »»

Rockett Drum Work-endorsement voor Phil Varone

Nieuwe kit voor ex-Skid Row/Saigon Kick drummer

Phil Varone, bekend als drummer van onder andere Skid Row en Saigon Kick, heeft een endorsement-deal getekend met Rockett Drum Works......meer »»

Vic’s Fabulous Fifties

Rhythm & blues, country en rock & roll

Wandelende muziekencyclopedie Vic van de Reijt gaat onvermoeibaar door met het ontsluiten van muzikale goudmijnen. Deze keer heeft hij zich gebogen over de muziek uit de jaren vijftig en wederom een z.....meer »»

Brieven online

Bij Slagwerkkrant 150

Omdat we op de redactie meestal meer brieven binnenkrijgen dan we in het magazine kunnen plaatsen, presenteren we hier op Slagwerkkrant Plus onze online brievenrubriek. Zo kunnen we iedereen uitgebrei.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken