Bibelot zoekt drummers voor Knock Out!

Bibelot zoekt drummers voor Knock Out!

Podium organiseert Battle of the Drummers

Muziekpodium Bibelot in Dordrecht zoekt acht drummers die de strijd met elkaar durven aangaan tijdens de tweede editie van Knock Out! Tijdens deze contest draait het om improvisatie, presentatie en te.....meer »»

Nieuw drum talent: Tristan Bouwhuis

Achtjarige drummer doet mee aan Jetix mega talent

Tristan Bouwhuis is een groot drumtalent. Hij begon met drummen toen hij 6 jaar oud was. Hij houdt erg van rockmuziek. Inmiddels kan hij meedrummen met een boel rockliedjes......meer »»

Aanmeldingen Grote Prijs van Nederland '09 gestart

Inschrijven kan nog tot en met 12 april

Vanaf vandaag (9 maart) tot en met 12 april kunnen talentvolle en ambitieuze muzikanten, bands, mc’s en producers zich aanmelden voor het nieuwe seizoen van de Grote Prijs van Nederland (GPNL)......meer »»

Nieuwe drummer voor Astrosoniq

Roeland Uijtdewilligen volgt Marcel van de Vondervoort op

Roeland "Roela" Uijtdewilligen, vooral bekend van zijn grooves voor Green Lizard, is ingelijfd door Astrosoniq. Reden is dat drummer en producer Marcel van de Vondervoort in 2008 ziek werd waardoor zi.....meer »»

Tourreport Juan van Emmerloot met Stef Burns

Live dvd optreden Turijn in de maak - bekijk video Space Time

Sinds 25 februari is Juan van Emmerloot weer op tour met Stef Burns. Op de vroege zaterdagmorgen van 7 maart spraken we de Slagwerkwereld.com-endorser en de bandleider voor een kleine update over de t.....meer »»

Fabchannel stopt ermee

Online concertzender per 13 maart uit de lucht

Met ingang van 13 maart is de online concertzender Fabchannel er niet meer. Als officiële reden geeft de organisatie dat ze zich door de slechte economische vooruitzichten in de muziek en de online re.....meer »»

Nieuwste deel On the beaten path over metaldrums

Grootheden uit het genre werken mee aan instructieboek

De Amerikaanse uitgever Alfred Publishing heeft een nieuw deel van de succesvolle On the beaten path-serie uitgebracht. Na een boek over drums in progrock is nu de metal aan de beurt. 'On the beaten p.....meer »»

Andy Burrows verlaat Razorlight

Drummer weg voor meer rust

Drummer Andy Burrows is uit Razorlight gestapt. Burrows speelde bijna vijf jaar voor het Britse viertal. Op de website van de band zegt hij een wat rustiger leven te willen hebben, vrij van het hectis.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken