John Tempesta clinics in april

John Tempesta clinics in april

The Cult-drummer te zien in Nederland en België

Op 15 en 16 april zal John Tempesta, de huidige drummer van The Cult, twee clinics geven in Nederland en België. In samenwerking met Zildjian en Tama hebben Hit It Drums en Percussion en Lemca Musical.....meer »»

Cascara Revolta III: pop/rock

Extra notenwerk bij cursus Slagwerkkrant 150

In de serie 'Cascara Revolta' vind je hier deel twee, behorend bij de cursus in Slagwerkkrant 150. Notenvorser Mark Eeftens stelde voor deze jubileum-editie een batterij aan lessen samen die in delen .....meer »»

Interactieve workshop Sebastiaan Cornelissen

CD-presentatie ‘U-Turn’ bij Dirk’s Drum Service + clinic

Drummer en componist Sebastiaan Cornelissen zal op vrijdag 17 april een interactieve workshop geven in Dirk’s Drum Service in het Achterhoekse Neede. De workshop is een demonstratie van Ayotte drums e.....meer »»

Clinics Mark Zonder op dvd

Drum-dvd Slavior-drummer ‘geen instructievideo’

Voormalig Fates Warning- en huidig Slavior-drummer Mark Zonder, tevens eigenaar van de professionele opnamestudio annex repetitieruimte Bill’s Place in North Hollywood, heeft zojuist zijn eerste slagw.....meer »»

Dirk Dronkers introduceert online drumlessen.

NEEDE – Drummers hoeven voortaan niet meer door weer, wind en vrieskou om lessen te volgen. Dirk Dronkers uit het Achterhoekse Neede is namelijk onlangs begonnen met het geven van drumlessen via de di.....meer »»

'No Regrets': Dope heeft geen spijt van nieuwe cd

Nieuwe album met Angel Bartolotta op drums is nu uit

Andrew "Angel" Bartolotta, endorser van Slagwerkwereld.com, heeft aangekondigd dat de nieuwe cd van zijn band Dope eindelijk is uitgebracht door Koch Records. Het album, 'No Regrets', is sinds gistere.....meer »»

ArtEZ start met master Muziekprogrammering

Het ArtEZ Conservatorium start in het studiejaar 2009/2010 met de nieuwe masteropleiding Muziekprogrammering. Het is de eerste masteropleiding op dit gebied. De opleiding is tot stand gekomen in nauwe.....meer »»

Britse muziekstudent in YouTube-orkest

23-jarige Owain Williams gekozen als percussionist

De 23-jarige paukenstudent Owain Williams uit Londen is verkozen voor het YouTube Symphony Orchestra. Hij zal daarom op 15 april in de New Yorkse Carnegie Hall spelen met negentig andere muzikanten ui.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken