Michael Van Dyne terug bij Arsis

Michael Van Dyne terug bij Arsis

Oorspronkelijke drummer keert terug bij band

Michael Van Dyne, de originele drummer en medeoprichter van Arsis, is weer terug bij zijn oude band. Hij speelde tussen 2004 en 2006 bij de band, maar nam in 2007 afscheid om zich te wijden aan een me.....meer »»

Josh Freese: drummer en marketingbrein

Nieuwe solo-cd verschijnt met bizarre extra's

Zijn vaardigheden als drummer brachten Josh Freese achter de drumkit bij grote bands als Nine Inch Nails, Guns n' Roses en A Perfect Circle, maar nu blijkt Josh ook bijzonder marketingtalent te hebben.....meer »»

Iron Maiden-documentaire komt eraan

‘Flight 666’ op 21 april in premičre

De documentaire ‘Flight 666’ over de recente wereldtournee van de Britse metallegende Iron Maiden beleeft op dinsdag 21 april de wereldpremičre. De film is op die dag in vijf Nederlandse bioscopen te .....meer »»

Nieuw Rancid-album verschijnt na zes jaar pauze

'Let The Dominoes Fall' moet 2 juni verschijnen

Op 2 juni verbreekt Rancid een jarenlange stilte met het eerste nieuwe studioalbum in zes jaar. De nieuwe cd, het zevende album van de band, krijgt de titel 'Let the Dominoes Fall'......meer »»

Progressive Nation komt naar Europa

Dream Theater en Opeth komen het hier overdoen

Na afgelopen jaar Noord-Amerika onveilig te hebben gemaakt, komt de Progressive Nation-tour, met Dream Theater en Opeth, in september, oktober en november naar Europa toe. Het Amerikaanse Bigelf en he.....meer »»

Devin Townsend is terug

Plan: dit jaar nog vier albums

Het is een tijdje stil rond hem geweest, omdat hij last van een burn-out had, maar het Canadese multitalent Devin Townsend is terug. De voormalig frontman van Strapping Young Lad en de Devin Townsend .....meer »»

Finalisten Clash of the Cover Bands 2009 bekend

Zaterdag 11 april in Poppodium 013 te Tilburg

Zaterdag 11 april a.s. vindt de landelijke finale plaats van de Dommelsch Clash of the Cover Bands 2008/2009 in Poppodium 013 te Tilburg. Van de ruim 1.600 inschrijvingen zijn, na een jaar vol muzikal.....meer »»

Mike Mangini magistraal in slowmotion

Selheidswereldrecordhouder op Discovery Channel

Weet jij hoe wereldrecordhouder Mike Mangini er in slaagt om 20 beats per second te spelen met zijn handen? Wat een drumvel en bekken eigenlijk te verduren krijgen, iedere keer dat je een mep geeft? O.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken