DrumDrieDaagse 2009

DrumDrieDaagse 2009

Schrijf je nu in!

De achtste DrumDrieDaagse, een initiatief van Cesar Zuiderwijks Music Station en Slagwerkkrant, komt er weer aan. De samenstelling van het docententeam nadert z’n voltooiing. Schrijf je nu in op .....meer »»

Slagwerkkrant Soundroom op Muzikantendag

Met Wouter Rentema (GEM)

Een must voor elke muzikant; ieder jaar weer een feest, ieder jaar weer leerzaam en inspirerend. De Muzikantendag vindt voor de tweede keer plaats in en om 013 te Tilburg. Voor drummers is er als alti.....meer »»

Jonge YouTube drummers

10 getalenteerde kinderen op de grootste videowebsite

Op 5 maart 2009 publiceerde marketing bureau Comscore dat YouTube meer dan 100 miljoen kijkers heeft. Een immens cijfer natuurlijk, maar het kan nog gekker: in januari 2009 werden alleen al 14.8 biljo.....meer »»

Danny Koning stopt met Vlietpop

De Haagse drummer/presentator Danny Koning stopt met presentatie Vlietpop!......meer »»

Video's Adams Drummersfestival 2009

Deel I: Mel Gaynor en Will Calhoun

In deze eerste serie van drie artikelen over het Adams Drummersfestival in België, breken we open met twee knallers: Mel Gaynor en Will Calhoun. Het 19de Adams Drummersfestival in Tessenderlo werd op .....meer »»

3FM Awards 2009 uitgereikt

Ilse DeLange grote winnaar

Ilse DeLange heeft maar liefst drie 3FM Awards in de wacht gesleept. Ze kreeg de prijzen in de categorieën beste zangeres, de beste single en het beste album. Daarnaast ontving ze woensdag al 'De Scha.....meer »»

Bram Hakkens' Kyteman-grooves

Video's van een drummer 'in time' & 'on time'

Stel je voor: je geeft je leven aan drummen en muziek, je rent je rot van sessies naar lessen, speelt met veel verschillende muzikanten in allerlei formaties en plotseling heeft een artiest jouw groov.....meer »»

In Memoriam Louie Bellson (1924-2009)

Interview uit 2000 (Slagwerkkrant 95)

In Slagwerkkrant 95 namen we afscheid van een jazzdrumlegende, en bovendien een van de eerste dubbele-bassdrumdrummers: Louie Bellson. Hij overleed op 14 februari 2009 en werd 84 jaar oud.
.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken