Drummer sleept Billy Joel voor de rechter

Drummer sleept Billy Joel voor de rechter

Liberty DeVitto klaagt zanger aan voor gemiste royalties

Drummer Liberty DeVitto heeft Billie Joel voor de rechter gedaagd. De zanger van hits als Uptown girl en Goodnight Saigon zou jarenlang geen royalties hebben uitgekeerd......meer »»

Artis ZOOmeravondconcerten

Met o.a. Johan, Storybox en El Pino & the Volunteers

In de maanden juni, juli en augustus is dierentuin Artis in Amsterdam weer elke zaterdagavond tot zonsondergang geopend. Naast de gebruikelijke Artis ZOOmeravond-ingrediënten als rondleidingen en thea.....meer »»

Video's Gregg Bissonette en Cindy Blackman

Adams Drummersfestival 2009, Deel II

In dit tweede artikel over het Adams Drummersfestival in België vervolgen we met Gregg Bissonette en Cindy Blackman. Tijden de 19de editie van het festival dat 10 uur duurde, maar liefst 18 artiesten .....meer »»

Richard Christy drumt weer

Nieuw project al onder contract bij Metal Blade Records

Charred Walls Of The Damned heet het nieuwe project van Richard Christy. In 2004 zei hij de metalscene gedag om zich volledig te storten op een comedycarrière bij de razend populaire Howard Stern Show.....meer »»

Oscar Kraal beste drummer van Nederland

Duiveltjes en Podiumdieren op eerste popgala in Amsterdam

Op de eerste editie van het Gala van de Popmuziek zijn vanavond (woensdag 20 mei) de Duiveltjes voor beste popmuzikanten en de IJzeren Podiumdieren voor beste poppodia en festivals uitgereikt. Het Dui.....meer »»

Parkpop 2009

Dana Fuchs Band op Parkpop

De Dana Fuchs band zal op 28 juni 2009 op het grootste gratis open air festival van europa spelen......meer »»

Van de Vondervoort drumt toch alleen

Astrosoniq ziet af van hulp Roeland Uijtdewilligen

Kort geleden berichtten we je nog dat voormalig Green Lizard-drummer Roeland Uijtdewilligen de nieuwe drummer van Astrosoniq was, omdat Marcel van de Vondervoort zijn benen niet meer kan gebruiken. Da.....meer »»

Gratis masterclasses The Hague Jazz

Met o.a. New Morning Trio en Sabrina Starke

In het auditorium van het Gemeentemuseum Den Haag vinden van woensdag 20 t/m zaterdag 23 mei dagelijks vanaf 15.00 uur masterclasses plaats van artiesten die hun opwachting maken tijdens The Hague Jaz.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken