Jim Kilpatrick kiest voor Pearl

Jim Kilpatrick kiest voor Pearl

Nieuw endorsement voor snaredrumvedette

Jim Kilpatrick, toonaangevend snaredrummer voor The House of Edgar Shotts & Dykehead pipeband, heeft een endorsementovereenkomst gesloten met Pearl......meer »»

Comfort seat voor drumkrukken

Krukhoes voor meer zitcomfort

Adams introduceert een hoes die het mogelijk maakt om van universele 'harde drumkrukken' een zachte, comfortablele kruk te maken. De hoes kan alleen bij ronde krukken worden gebruikt. De comfort seat .....meer »»

Pinkpop 2009 live

Live streams vanaf het festival

Dit weekend vindt de 40e editie van Pinkpop plaats. Op televisie kun je vanavond op Nederland 3 de uitzending bekijken. Via 3VOOR12 Pink.....meer »»

Textures tekent bij Nuclear Blast

Opnames van opvolger voor 'Silhouettes' in de planning

Textures, met veelgeprezen drummer Stef Broks in de bezetting, heeft een contract getekend met Nuclear Blast......meer »»

Tiende AMP Percussiefestival 6 en 7 juni

Met Martin Verdonk, Aly N'Diaye Rose, en vele anderen

Percussionisten kunnen in het weekend van 6 en 7 juni hun hart weer ophalen. Dan vindt namelijk de tiende editie van het AMP Percussiefestival plaats in Ruigoord. Naast workshops, masterclasses en opt.....meer »»

Andy Galeon verlaat Death Angel

Band gaat verder zonder ‘drummer van 14’

Er is weer een van de neven weg bij Death Angel. De Amerikaanse band heeft aangekondigd dat drummer Andy Galeon per direct de band heeft verlaten. Voor de komende tour, waarbij in Nederland Fortarock .....meer »»

Pinkpop 2009 op rij

40e editie start 30 mei

Dit jaar draagt het Pinkpop logo een kroontje. En terecht want het is dit jaar de 40e keer dat het festival plaatsvindt. Drie dagen lang zullen de bezoekers weer heen en weer gaan van de camping naar .....meer »»

North Sea Jazz 2009, de drummers en percussionisten

Steve Gadd, Roy Haynes, Airto Moreira en vele anderen

Steve Gadd bij James Taylor, Roy Haynes (84!) met zijn eigen trio, Joey Baron en Cyro Baptista drie dagen lang met John Zorn, de terugkeer van Will Kennedy (hij komt met Lee Ritenour), Bernard Purdie,.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken