Dennis Leeflang over Lita Ford-tour

Dennis Leeflang over Lita Ford-tour

Van de gymzaal tot aan Buffalo Chip

Eerder meldden we al dat Slagwerkwereld.com-endorser Dennis Leeflang op tour zou gaan met Lita Ford. Tijdens drie vrije dagen is de in New York wonende drummer even in Nederland en voelen we hem aan d.....meer »»

Poll 2009 online - Doe mee aan de verkiezing!

De beste slagwerkers en beste producten van 2009

Slagwerkkrant schrijft sinds 1984 jaarlijks een populariteitspoll uit. Doe mee aan de Slagwerkkrant / Slagwerkwereld.com Poll 2009 door het formulier op de website in te vullen. Kies jouw favorieten v.....meer »»

Ceremony of Opposites: nieuwe drummer en ep

Tim Verheijden volgt Sander Jacobs op

De brabantse band Ceremony of Opposites brengt in juli de ep 'Seeds of Resurrection' uit, met daarop vijf nieuwe nummers. .....meer »»

Top jaar met de meeste optredens ooit: 74

74 optredens in de periode van 12-12-2008 t/m 8 -12 2009. Dat waren er dus meer dan 6 per maand in dat jaar.
.....meer »»

Eerste verdiepingen muzyQ geopend

Nieuw Amsterdams centrum wil muziek laten bloeien

Vanaf 31 mei kunnen muzikanten die willen repeteren terecht in een nieuw, groots opgezet muziekmakerscentrum in Amsterdam-Oost. Het heet muzyQ en ook al zijn voorlopig alleen de begane grond en de ver.....meer »»

Reason to Kill wint Wacken Metal Battle 2009

Tilburgse band op grootste metalfestival van Europa

Reason to Kill is de winnaar van de Wacken Metal Battle 2009. Zondag 7 juni streden zes bands in de finale voor deze titel in de Bosuil te Weert. Reason to Kill zal als winnaar een optreden verzorgen .....meer »»

Platencontract voor Go Back To The Zoo

Sportmerk brengt band bij Universal

De jonge Amsterdamse band Go Back To The Zoo heeft een platencontract bij Universal weten te bemachtigen, nadat sportgigant Nike het nummer Beam Me Up gebruikte onder een internationale online .....meer »»

Real Men Don't Dance voorprogramma Chickenfoot

26 juni 2009 in de Waerdse Tempel, Heerhugowaard

Het Amsterdamse powerrock trio Real Men Don't Dance is, na vorig jaar het voorprogramma van Joe Satriani verzorgd te hebben, gevraagd om de show te openen van Chickenfoot. Chickenfoot is de nieuwe ban.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken