Release van de Week: Porcupine Tree - Closure/Continuation

Release van de Week: Porcupine Tree - Closure/Continuation

Vandaag verschenen - 24 juni 2022

‘Closure/Continuation’ is het eerste Porcupine Tree-album in bijna dertien jaar. De muziek van de Britse progrockers is meteen herkenbaar, maar een stuk minder stevig dan de laatste paar albums. D.....meer »»

Slagwerkkrant Poll 2022 - je kan nú stemmen!

Bepaal mee wie dit jaar de Slagwerkkrant Poll Awards krijgen

Kies de beste slagwerkers en producten van het afgelopen seizoen in de Slagwerkkrant Poll 2022: drummers, percussionisten, slagwerkgroepen, bands, drums, bekkens, percussie en meer! Zoals elk jaar w.....meer »»

De 40 jaar Slagwerkkrant Podcast, met Ton Dijkman, René Creemers, Mark van Schaick en host Bouke Bijlsma

Aflevering 2 - De Jaren Negentig

Slagwerkkrant viert in 2022 haar 40-jarig jubileum. Ter gelegenheid van die mijlpaal publiceren we dit jaar een serie van vier podcasts. De tweede aflevering van De 40 jaar Slagwerkkrant Podcast kun j.....meer »»

Vladislav Ulasevich - drum-playthrough Jinjer's Copycat

Video bij het artikel in Slagwerkkrant 230

In nieuwsrubriek OPmaat van Slagwerkkrant 230 (juli-augustus 2022) lees je een artikel over Oekraïense drummer Vladislav Ulasevich en de drie drum-playthroughs die hij maakte bij het nieuwe album van.....meer »»

Lean Robbemont - Storydrumming

Video bij het artikel in Slagwerkkrant 230

In de OPmaat van Slagwerkkrant 230 (juli-augustus 2022) lees je een kort artikel over een nieuw project van Lean Robbemont: Storydrumming. Het mooie idee erachter lees je in het magazine. Hier op Slag.....meer »»

U Vraagt Wij Spelen - Met de Flam in de Pijp 3 - video

video bij de cursus van Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase in SWK 230

Met hun vaste cursus U Vraagt Wij Spelen zijn Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase in Slagwerkkrant 230 (juli-augustus 2022)alweer aanbeland bij deel 3 van hun vlammende serie Met de Flam in de Pijp. In deze.....meer »»

Spelen met Matt Garstka - video

video bij de cursus van Mark Eeftens in Slagwerkkrant 230

Voor zijn vaste cursus "Spelen" in Slagwerkkrant 230 (juli-augustus 2022) ging Mark Eeftens aan de slag met twee tracks op "Parrhesia", het nieuwe album van metalprogband Animals As Leaders met drumme.....meer »»

Notentip met Anderson .Paak - Fill in "Put On A Smile"

Video bij het artikel in Slagwerkkrant 230

In zijn Notentip voor Slagwerkkrant 230 (juli-augustus 2022) pakt Mark Eeftens een fijne fill van supersterdrummer Anderson .Paak. Hij speelt 'm nota bene in een ballad en dat is wel tekenend voor .Pa.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken