Release van de week: Arch Enemy - Deceivers

Release van de week: Arch Enemy - Deceivers

Vandaag verschenen - 12 augustus 2022

Een uit duizenden herkenbare sound en toch kunnen verrassen? Het is Arch Enemy op “Deceivers” eindelijk weer eens gelukt. Drummer Daniel Erlandsson speelt als altijd een hoofdrol in het overrompel.....meer »»

Release van de Week: Planet Drum - In The Groove

Vandaag verschenen - 5 augustus 2022

Grateful Dead-drummer Mickey Hart en companen vonden tijdens de pandemie tijd om een opvolger te maken voor hun fameuze Planet Drum project uit de jaren negentig, in zowaar dezelfde percussion all sta.....meer »»

Release van de week: DOMi & JD Beck - Not Tight

Vandaag verschenen - 29 juli 2022

De geniale nerdy muziek van het duo van toetseniste DOMi en drummer JD Beck op hun debuutalbum Not Tight is onze Release van de Week! Het duo nodigde diverse gastartiesten uit: Anderson .Paak, Herbie .....meer »»

Release van de Week: Black Midi - Hellfire

Vandaag verschenen - 15 juli 2022

Ze gaan door waar King Crimson is gestopt. Lekker complex, meer dan heftig. Black Midi brengt vandaag hun album Hellfire uit, onze Release van de Week! .....meer »»

North Sea Jazz 2022 slagwerkers in topvorm!

Trixie Whitley, Louis Cole, Dave King, Tyshawn Sorey, Wouter Kühne, Rodney Barreto, Yaroldi Abreu, John Engels, Richard Spaven en vele anderen!

Slagwerkkrant is present op North Sea Jazz 2022. Volg dit artikel deze dagen 8-9-10 juli voor impressies uit Ahoy Rotterdam! .....meer »»

Montis, Goudsmit & Directie op de DrumDrieDaagse

Vrijdag 19 augustus, 20.00u Musicon, Den Haag – tickets 12,50 – gratis voor deelnemers DrumDrieDaagse

Vrijdagmiddag 19 augustus doet Cyril Directie een drumclinic en lessen op de DrumDrieDaagse in Musicon, Den Haag. ’s Avonds treedt hij daar op met zijn sensationele trio Montis, Goudsmit & Directie,.....meer »»

Release van de week: Derek Sherinian - Vortex

Vandaag verschenen - 1 juli 2022

Wat maakt een album van een toetsenist waarop de ene na de andere stergitarist gefeatured wordt tot Slagwerkkrant Release van de Week? Simon Phillips natuurlijk. Hij is de drummer op alle tracks en pr.....meer »»

Stagg lanceert nieuwe reeks allrounders, de Sensa EXO's

Nieuwe variant op de Sensa-serie

Stagg introduceerde onlangs een nieuwe variant op de Sensa-serie: De Sensa EXO; volgens Stagg zelf een allround serie voor drummers die op zoek zijn naar bekkens met een flexibel karakter en een grote.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken