Mario Goossens, Hans Eijkenaar en Mark Eeftens in de 40 jaar Slagwerkkrant Podcast

Mario Goossens, Hans Eijkenaar en Mark Eeftens in de 40 jaar Slagwerkkrant Podcast

Aflevering 3 - De Jaren 00 - host Dennis Boxem

Slagwerkkrant viert in 2022 haar 40-jarig jubileum. Ter gelegenheid van die mijlpaal publiceren we dit jaar een serie van vier podcasts. De derde aflevering van De 40 jaar Slagwerkkrant Podcast kun je.....meer »»

Simon Phillips - Drumeo video's, Protocol V en clinics op komst

Video's, Spotify playlist en meer

Onlangs bracht Simon Phillips het album Protocol V uit en lanceerde hij een cursusreeks voor Drumeo. Hij komt op 31 oktober en 1 november naar de Benelux voor clinics. in Slagwerkkrant 231 vind je een.....meer »»

U Vraagt Wij Spelen - Flooreren 1 - video

video bij de cursus van Cesar en Olaf in Slagwerkkrant 231

Op hun vaste cursuspagina U Vraagt Wij Spelen in Slagwerkkrant 231 (september-oktober 2022) zijn Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase begonnen aan een nieuwe serie: Flooreren. Zij leggen hieronder zelf uit w.....meer »»

North Sea Jazz 2022 - NSJ-drummers over NSJ-drummers

Volledige teksten, video's en extra's bij het NSJ-verslag in Slagwerkkrant 231

In Slagwerkkrant 231 (september-oktober 2022) lees je ons North Sea Jazz-verslag. We kozen dit jaar voor een originele aanpak. We lieten zeven Belgische en Nederlandse festivaldrummers voor ons een ko.....meer »»

Spelen met Chad Smith - video's en veel meer!

video's en transcripties bij de cursus van Mark Eeftens in SWK 231

Op zijn vaste cursuspagina "Spelen" in Slagwerkkrant 231 (september-oktober 2022) gaat Mark Eeftens aan de slag met de drumpartijen van Chad Smith op het nieuwe Red Hot Chili Peppers-album "Unlimited .....meer »»

Slagwerkkrant Poll Award 2022 voor Ed Warby

Categorie Hardrock/Metal Drums Benelux

Tussen nu en 26 augustus maken we in tal van categorieën de winnaars bekend van de Slagwerkkrant Poll Awards 2022. De volledige uitslag vind je in Slagwerkkrant 231 (september-oktober 2022). Vandaag .....meer »»

Ludwig Classic Oak

Eiken klassieker

De Ludwig Classic Maple is zo'n beetje de standaard high-end Ludwig kit. Maar wist je dat je ook kunt kiezen voor een heel andere houtsoort? De Classic Oak geeft je dezelfde high-end afwerking als de .....meer »»

Slagwerkkrant Poll Award 2022 voor Eddie Claessens

categorie Drumleraar van het jaar

Tussen nu en 25 augustus maken we in tal van categorieën de winnaars bekend van de Slagwerkkrant Poll Awards 2022. De volledige uitslag vind je in Slagwerkkrant 231 (september-oktober 2022); release .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken