Paul McCartney met John Bonham

Paul McCartney met John Bonham

Demoversie Beware My Love uit 1976 in premiere via Twitter

In januari 1976 nam Paul McCartney Wings At The Speed Of Sound op in Abbey Road Studios, tijdens een korte break van zijn wereldtournee. Op de luxe heruitgave die op 3 november 2014 zal verschijnen, i.....meer »»

Mike Portnoy met Bigelf in Nederland

Progressieve metalpsychedelica met Portnoy in De Boerderij

Mike Portnoy zit lekker in z'n vel sinds zijn vertrek bij Dream Theater. Na succesvolle uitstapjes met Winery Dogs en Flying Colors (wereldtournee is net afgesloten) is hij nu op pad met zijn oude vri.....meer »»

Keith Carlock valt van de ene droomjob in de andere

Video's en extra's bij het interview in SWK 184

Keith Carlock kwam de afgelopen jaren al een paar maal voorbij in Slagwerkkrant, maar de New Yorkse drummer heeft dan ook keer op keer iets nieuws te vertellen. Of om in zijn eigen woorden te blijven;.....meer »»

De vibe van Jungle By Night

Video en extra's bij het artikel in Slagwerkkrant 184

Op 9 november 2014 is de slagwerksectie van Jungle By Night, bestaande uit de broers Sonny en Gino Groeneveld en hun neef Tienson Smeets, te zien op het mede door Slagwerkkrant georganiseerde workshop.....meer »»

Adams Drumworld Festival 2014 - De clinicvideo's

Exclusief videomateriaal - met Mees Riechelman, Adam Marko, Queen Cora Dunham, Raymond Herveille, Juan van Emmerloot Band, Chris Coleman, Dave Lombardo

Van het Drumworld Festival in Ittervoort maakten we op zondag 14 september 2014 al een mooi online live verslag. Ook deden we met alle clinicians mooie video-interviews met veel tips over o.a. rudimen.....meer »»

Notentip Slagwerkkrant 184 - video

video Francesco Lucidi's 'Everyday'

Mark Eeftens' Notentip van Slagwerkkrant 184 (nov-dec 2014) was een fragment uit het nummer "Everyday" van de Londense band Jurojin met de jonge Italiaanse drummer Francesco Lucidi. Hier op Slagwerkkr.....meer »»

Adams Drumworld Festival 2014 - Video: Warming up & Rudiments video's

Met Dave Lombardo, Raymond Herveille, Queen Cora Dunham, Chris Coleman, Juan van Emmerloot, Mees Riechelman, Adam Markó

Van het zeer geslaagde Drumworld Festival 2014 in Ittervoort maakten we op de dag zelf (zondag 16 september) al een uitgebreid verslag. En ook kun je nu online onze uitgebreide videoregistratie zien v.....meer »»

Video's Sandlane Sessions met Lean Robbemont

Trio van Robbemont met Marco Dirne en Jack van de Ven

Lean Robbemont verrichtte op 15 september de aftrap voor het derde seizoen Sandlane Sessions, een project waarbij bekende drummers uitleg geven hoe ze in de studio werken en daadwerkelijk on the spot .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken