Shed session Deronn Woodside - report

Shed session Deronn Woodside - report

Shedden in Drumland met de grote man uit New York

Amerikaanse gospeldrummer Deronn Woodside verzorgde donderdag 30 oktober op het Slagwerkkrant Podium in Drumland te Lijnden een inspirerende clinic/shed session. Hieronder lees je een uitgebreid versl.....meer »»

Nieuwe sessievideo van Adam Marko

Hongaarse drummer gaat volle kracht vooruit na Drumworld Festival

Tijdens het Drumworld Festival in september genoten we van het puntige, stevige fusionspel van de Hongaarse grootheid Adám Markó. Naar aanleiding van een nieuwe studiovideo vroegen we hem deze week na.....meer »»

Dance & drums hybride van Hamertje Tik

Kraak & Smaak-drummer presenteert EP

Joris Feiertag (26) is drummer bij Kraak & Smaak, Hans Dulfer en Yori Swart. Drie jaar geleden studeerde hij af aan het Amsterdams conservatorium (popafdeling), waar hij les kreeg van onder anderen Os.....meer »»

Stanton Moore Drumclinics - report

New Orleans in Amersfoort en Lijnden

New Orleans-drummer Stanton Moore kwam in oktober langs voor clinics op de Slagwerkkrant Podia bij Beat Supplier Amersfoort (14-10) en Drumland Lijnden (16-10). Uiteraard was Slagwerkkrant present voo.....meer »»

Gabor Dörnyei en Cesar Zuiderwijk naar Adams Drumworld Ittervoort

13-11: Gabor Dörnyei | 15-11 Cesar Zuiderwijk Drummoires

Met het Drumworld festival nog vers in de benen stelt Adams Drumworld in Ittervoort alweer twee nieuwe evenementen voor. Op donderdag 13 november komt de Hongaarse topdrummer Gabor Dörnyei een clinic .....meer »»

Vijfde Cajón Festival Emmen - report

Pete Lockett presenteert compositie "It’s Not Just A Box"

Op 11 oktober was er in Emmen het vijfde Cajón Festival, georganiseerd door Freedom Cajón Drums en Peter Deiman. Het festival heeft door de jaren heen een stevige reputatie opgebouwd en artiesten die .....meer »»

DrumnBase drummat

Stevig en draagbaar rubber voor onder je drumkit

Het drumkleedje is vaak de sluitpost op de drumbegroting. Van oude Perzische tapijten tot restjes van de tapijtreus, drummers slepen vanalles mee in de bandbus. Zo'n tapijt neemt bij vervoer veel ruim.....meer »»

Interview met Donald Tardy van Obituary

Nieuwe deathmetalklassieker Inked In Blood

Ze behoren tot de allervroegste deathmetalacts en zijn altijd trouw gebleven aan de grondbeginselen van het genre. Ook op Inked in Blood, Obituary's negende studioalbum in 26 jaar, zul je de band met .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken