Arend Niks en Joost Spijkers

Arend Niks en Joost Spijkers

Componerende drummer vertelt over Balkanproject

Jazzdrummer Arend Niks is altijd actief in meerdere projecten tegelijk, vaak eigen bands en initiatieven, en altijd met een twist. Ook zijn laatste onderneming Spijkers is weer een verrassende combina.....meer »»

Tama Speed Cobra 310

Betaalbare snelheidsduivel

Heb je een Tama Speed Cobra op je verlanglijstje staan, maar zijn de financiën een probleem? Misschien is de Speed Cobra 310 dan iets voor je. Tama heeft het langere voetblad van de Speed Cobra nameli.....meer »»

Harvey Mason presenteert nieuw album in Amsterdam

Zondag 23 november North Sea Jazz Club

Komende zondag presenteert Harvey Mason tijdens een speciale dinershow zijn nieuwe album "Chameleon" aan het Nederlandse publiek. Plaats van handeling is de North Sea Jazz Club op het Westergasfabriek.....meer »»

Thomann introduceert eigen lijn kids percussie

schud- en slaginstrumenten voor de allerkleinsten.

Muziekgigant Thomann heeft al jaren een eigen drumstellen en hardwarelijn. Nu breiden de Duitsers het aanbod uit naar een complete lijn kinderpercussie. En dat doen ze natuurlijk, heel handig vlak voo.....meer »»

Tommy Lee op nieuwe Smashing Pumpkins

Album verschijnt 9 december, Brad Wilk drumt tijdens releaseshows

The Smashing Pumpkins' tiende studioalbum heet Monuments To An Elegy en verschijnt op 9 december. Slagwerkkrant hoorde het album en was aangenaam verrast door de toegankelijke songs met hier en daar e.....meer »»

Zildjian Day 2014 - Live Report

Eerste Benelux editie met Mike Mangini, Gavin Harrison en de top van de lage landen

Op zondag 16 november vond voor het eerst ook in Nederland de Zildjian Day plaats, en wel in Het Energiehuis te Dordrecht. Met naast internationale topdrummers Mike Mangini en Gavin Harrison de crème .....meer »»

Robin Assen leidt Navarone in 4K-avontuur

Drummer met uit de hand gelopen hobby vertelt over A Date At The Chapel

Het tweede studioalbum Vim And Vigor van Navarone is nog warm van de uiterst positieve ontvangst in mei van dit jaar. Festivals, clubshows in binnen- en buitenland, de band dendert maar door. En opeen.....meer »»

Jochem van Rooijen tourt met The Sirens

Interview met de drummer achter Anneke van Giersbergen, Liv Kristine en Kari Rueslåtten

Hij is bekend van de band van Mina - voorheen Keith - Caputo, met wie hij sinds 2000 speelt. Jochem van Rooijen heeft echter altijd meer ijzers in het vuur. Zo werd hij onlangs gevraagd voor een Europ.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken