Jett Rebel en Rick van Wort

Jett Rebel en Rick van Wort

Extra's bij het artikel in Slagwerkkrant 185

In Slagwerkkrant 185 (jan-feb 2015) lees je een kort interview met Jett Rebel, die live natuurlijk altijd superdrummer Rick van Wort aan zijn zijde heeft, maar op de plaat zelf alle drumpartijen inspe.....meer »»

Jojo Mayer - video's en andere Secret Weapons

Extra's bij het verhaal in Slagwerkkrant 185

Met Secret Weapons for the Modern Drummer maakte Jojo Mayer een paar jaar geleden dé dvd voor stoktechniek. Nu is de Zwitser terug met een indrukwekkend 3dvd's tellend standaardwerk voor de voeten. In.....meer »»

Robert 'Sput' Searight van Snarky Puppy - video's

Video's bij het interview in Slagwerkkrant 185

In Slagwerkkrant 185 (jan-feb 2015) lees je een interview met Robert "Sput" Searight, drummer van Snarky Puppy. Sput vertelt over zijn vroege succes als gospeldrummer en -producer (met zelfs een gewon.....meer »»

U vraagt wij spelen - deel 82 - video Cesar & Olaf

Video bij de cursus in Slagwerkkrant 185

In hun cursus "U Vraagt Wij Spelen" lanceren Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase een nieuwe serie: Hersengymnastiek. Het eerste deel geeft een aantal schijnbaar eenvoudige coordinatieoefeningen (aan de hand.....meer »»

Dave Elitch - video's

Video's bij het interview in Slagwerkkrant 185

In Slagwerkkrant 185 lees je een uitgebreid interview met Dave Elitch, drummer bij ondermeer The Mars Volta, Antemasque, Killer Be Killed en.. Miley Cyrus.
Wij zochten een aantal video's bij elka.....meer »»

Fokke de Jong - video's

Video's bij het interview in Slagwerkkrant 185

In Slagwerkkrant 185 (jan-feb 2014) lees je een uitgebreid interview met Fokke de Jong, die vorig voorjaar na bijna een kwart eeuw afscheid nam van het Achterhoekse fenomeen Normaal. Op dit moment sla.....meer »»

Dave Barbarossa releast "Barbarossa Beat"

Solosingle na banddebuut met Cauldronated

Dave Barbarossa heeft het druk met zijn drumprojecten: na de release van de cd "Buy This Thing" die hij in de herfst met zijn nieuwe band Cauldronated uitbracht, is nu zijn solosingle uit. "Barbaross.....meer »»

Arthur Bont als drummer en songwriter

Nieuw album met Milk2.0

Wij kennen Arthur Bont vooral als cajónspeler en -educator (met zijn uitstekende dvd Cajón Spelen en talloze workshops), maar ook als drummer is hij bijzonder actief en timmert hij al jaren aan de weg.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken