Zach Danziger en Owen Biddle video-interview

Zach Danziger en Owen Biddle video-interview

Onafscheidelijk ritmeduo

Tijdens het afgelopen North Sea Jazz festival liepen we toevallig Zach Danziger tegen het lijf. Die was met bassist Owen Biddle een aantal weken in Europa voor opnames. Een mooie kans om het tweetal e.....meer »»

Tama Star Hardware

Tama's nieuwe hardwarereeks van dichtbij

In Slagwerkkrant 185 lees je een uitgebreide test van de nieuwe Tama Star hardware. De Tama Star hardware staat werkelijk bol van de features, en dus kiezen de Japanners voor een gelikt filmpje waarin.....meer »»

Deckmijn, Goossens en Kraal in de studio

30 minuten groovy drumwerk met Carne Di Petto

Een paar maanden geleden doken Mario Goossens, Oscar Kraal en Davy Deckmijn op een vrije dag de studio in om eens te zien en horen wat daar uit zou komen. Het resultaat daarvan brengt het drietal uit .....meer »»

Video's Jungle Koffie op workshopfestival Aan de Slag

Afrobeatworkshop door drummers en percussionisten Jungle by Night en Koffie

Zondag 9 november was het een dag lang workshoppen geblazen op Aan de Slag tijdens Tromp Percussion Eindhoven. In dit artikel kun je drie video's bekijken met workshopmateriaal van Jungle Koffie, een .....meer »»

Ivan Conti & Alex Malheiros

video en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 185

In Slagwerkkrant 185 (jan-feb 2015) lees je een interview met de legendarische Braziliaanse drummer Ivan Conti, die sinds jaar en dag met bassist (en soulmate) Alex Malheiros de ritmesectie vormt van .....meer »»

Muziek bij Slagwerkkrant 185 - audio

Drums en percussie voor januari - februari 2015

Weet wat je leest! We hebben weer bijna alle drummers uit Slagwerkkrant 185 (januari - februari 2015) in een Spotify-playlist gezet. Van Jojo Mayer de Onnavolgbare tot Tony Allen de Heerlijk Voorspelb.....meer »»

Notentip Slagwerkkrant 185 - video

Live video van "Hot Water" door Level 42 in 2010

In de Notentip van Slagwerkkrant 185 (jan-feb 2015) presenteert Mark Eeftens een powelfill van Level 42-drummer Pete Ray Biggin. Hier op Slagwerkkrant Plus kun je het videofragment bekijken waar Biggi.....meer »»

Pieter Bast - albuminterview

Het volledige interview bij de recensie in SWK185

In Slagwerkkrant 185 (jan-feb 2015) lees je een ‘albuminterview’ met jazzdrummer Pieter Bast rond zijn eerste album onder eigen naam “Midnight Song” (Buzz Music Records). Hier op Slagwerkkrant Plus pr.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken