Willem Smid en de Amsterdam Saints

Willem Smid en de Amsterdam Saints

Video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 187

Willem Smid, dummer van Amsterdam Saints, vertelt in het interview in Slagwerkkrant 187 (mei-juni 2015) over zijn inspiratievolle jaren als jonge drummer in Sneek, over zijn internationale avonturen m.....meer »»

Video's Peter Erskine en de Tama Star Drums

Peter Erskine speelt sinds kort op Tama Star drums. Hij maakte meteen een fraaie videoserie waarin hij vertelt over de drums, maar ze vooral bespeelt, op typisch onnvalgbare Erskiaanse wijze natuurlij.....meer »»

U vraagt wij spelen - deel 84 - video's Cesar & Olaf

Video bij de cursus in Slagwerkkrant 187

In de cursus "U vraagt wij spelen" van Slagwerkkrant 187 (mei-juni 2015) gaan Cesar en Olaf verder met deel 3 van de serie Hersengymnastiek. Hierbij kruipen zij voor het eerst weer achter het drumstel.....meer »»

Cleuver-cursus Cross Stickings II - video's en meer

Video en extra's bij de cursus in Slagwerkkrant 187

In Slagwerkkrant 187 (mei-juni 2015) presenteren Jeroen Zange en Richard Moelker van Drumschool Cleuver deel 2 van de cursus "Cross Stickings". Hier op Slagwerkkrant Plus kun je video's bekijken van a.....meer »»

Spelen met Matt Halpern - video's

Video's bij de cursus in Slagwerkkrant 187

In de cursus "Spelen" van Slagwerkkrant 187 (mei-juni 2015) presenteert Mark Eeftens een aantal pittige transcripties van Periphery's Matt Halpern. Hier op Slagwerkkrant Plus vind je video's met audio.....meer »»

Test Remo Powerstroke Black Dot en 77

Lees nu al de test uit Slagwerkkrant 187

De basis voor iedere groove zijn toch de bassdrum en de snaredrum. Remo introduceert twee extra duurzame vellen, zodat je nóg langer door kunt grooven: het Powerstroke Black Dot bassdrumvel en het Pow.....meer »»

Drie tests Meinl Byzance bekkens

Matt Garstka 's Byzance video's

Bekkens die met de hand worden gehamerd in Turkije, maar daarna toch even langs de Duitse fabriek gaan voor de eindafwerking en controle; dat is al jaren het unieke verhaal achter Meinl's Byzance seri.....meer »»

Schlagwerk Schnellbau Cajon

De simpele doe het zelf cajón

Schlagwerk was het eerste merk dat met een zelfbouwcajón kwam, maar daarbij had het merk wel de meest ingewikkelde van de eerste lichting doe-het-zelf-kits. Voor de iets minder handige, of iets minder.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken