Sysmo zoekt 13 percussionisten

Sysmo zoekt 13 percussionisten

Wekelijks evenement in Amsterdam in oktober van start

Sysmo start 7 oktober met een wekelijkse avond in Mezrab, Amsterdam. Sysmo is een internationaal fenomeen, overgewaaid uit Argentinië en Brussel: een wekelijkse percussieshow van twee uur, met telken.....meer »»

Push Your Drumming tour Michael Schack vanaf 21 april

Roland drums organiseert reprise van succesvolle tournee

Afgelopen dinsdag is Roland's Push Your Drumming Tour met Michael Schack van start gegaan bij Key Music in Sint-Niklaas. Een unieke formule, waar behalve de spiksplinternieuwe TD-25 drums vaan Roland .....meer »»

Dir En Grey-drummer Shinya met band naar Eindhoven

Japanse rock- en metalhelden naar Europa met ‘concertvriendelijker’ album

Dir En Grey is in thuisland Japan een van de grootste rockbands, maar hun hoogst onvoorspelbare melange van extreme progressieve metal en experimentele rock gooit – ondanks de voornamelijk Japanse tek.....meer »»

last minute clinic Robert 'Sput' Searight

Snarky Puppy-drummer in Q Factory, Amsterdam

Morgen, dinsdagmiddag 12 mei, doet Robert 'Sput' Searight een clinic in Q-Factory, Amsterdam, voorafgaand aan zijn optreden met Bill Laurance, 's avonds in Paradiso, locatie Bitterzoet. .....meer »»

Verslag ritmesectieclinic Triggerfinger's Mario Goossens en Paul van Bruystegem

Clinic bas & drums op Muzikantendag on Tour in Apeldoorn slaat aan

Op zaterdag 9 mei organiseerden Slagwerkkrant en De Bassist, in samenwerking met Gitarist en Musicmaker, een clinic met de ritmesectie van Triggerfinger, Mario Goossens en Paul van Bruystegem, tijdens.....meer »»

Mart Nijen Es & Sem Christoffel - 17 mei

Drum/bas-clinic in Drumzaak Apeldoorn

De ritmesectie van Ad Vandenberg’s MoonKings geeft komende zondag 17 mei een drum/bas-clinic in de Drumzaak Apeldoorn. Jonge drummer Mart Nijen Es en dito bassist Sem Christoffel - beiden afgestudeerd.....meer »»

Anika Nilles bij Beat it! The next level - 17 mei

Met verder o.a. Ton Dijkman, Martin Verdonk en Drumbassadors

Dit is de 0.2-versie van "Beat it!"; de slagwerkdag die in 2007 werd georganiseerd door de slagwerkgroep van Fanfare Vriendenkring Overloon ter ere van haar 100-jarig bestaan. Zo níet swingend als dat.....meer »»

Mark Guiliana centraal op Music Meeting

Topslagwerkers naar Nijmegen in Pinksterweekend

De baanbrekende Amerikaanse drummer Mark Guiliana staat centraal op het Nijmeegse festival Music Meeting dat tijdens het Pinksterweekend van 23 tot en met 25 mei gaat plaatsvinden in Park Brakkenstein.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken