Notentip Slagwerkkrant 188 - video en meer notenwerk

Notentip Slagwerkkrant 188 - video en meer notenwerk

Video bij de transcriptie in Slagwerkkrant 188

In zijn "Notentip" van Slagwerkkrant 188 (juli-augustus 2015) komt Mark Eeftens met een onnavolgbare fill uit "Time Does Not Heal" van Dark Angel. Hier op Slagwerkkrant Plus kun je een video zien van .....meer »»

Anika Nilles meer dan een Youtube sensatie - de video's

Video en notenwerk bij het interview in Slagwerkkrant 188

In Slagwerkkrant 188 (juli-augustus 2015) lees je een interview met Anika Nilles; een dame die vorig jaar uitgroeide tot een waar Youtube-fenomeen. Maar mevrouw Nilles heeft heel wat meer in haar mars.....meer »»

Han Bennink Artist in Residence op North Sea Jazz

Tiplijst Slagwerkkrant met volledige line-ups, speeltijden en locaties

Het North Sea Jazz festival is elk jaar weer dé plek om te genieten van 's werelds beste drummers en percussionisten. We weten uit ervaring dat goed kiezen waar je heen gaat tijdens de drie dagen fest.....meer »»

Spelen met Horacio "El Negro" Hernandez - audio

Audio bij de cursus in Slagwerkkrant 188

In zijn cursus "Spelen" van Slagwerkkrant 188 (juli-augustus 2015) behandelt Mark Eeftens het drumwerk van latinjazzheld Horacio "El Negro" Hernandez. Daartoe schreef hij een aantal fragmenten uit van.....meer »»

De makkelijkste weg volgens Gene Hoglan

Video en meer interviewfragmenten bij het artikel in Slagwerkkrant 188

In Slagwerkkrant 188 (juli-augustus 2015) lees je een interview met Gene Hoglan. De metalgrootheid van formaat was op dat moment bezig aan een tour met Death To All, een reunionformatie van de illuste.....meer »»

U vraagt wij spelen - deel 85 - video's Cesar & Olaf

Video bij de cursus in Slagwerkkrant 188

In hun cursus "U vraagt wij spelen" van Slagwerkkrant 188 (juli-augustus 2015) zijn Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase aanbeland bij het vierde deel van de serie Hersengymnastiek. Hierin draait het om dubb.....meer »»

Chris Strik - Nederlands beweeglijkste drummer

Video, notenwerk en meer interviewfragmenten bij het artikel in SWK 188

Hoe een kind krijgen van invloed kan zijn op je drumspel. Chris Strik vertelt erover in Slagwerkkrant 188. In aanloop naar de drum3daagse, en als aanvulling op zijn interview in Slagwerkkrant vind je .....meer »»

Een Jaar in New York - video

Video bij de Column van Philippe Lemm in Slagwerkkrant 188

In zijn column Een Jaar In New York van Slagwerkkrant 188 (juli-augustus 2015) schrijft Philippe Lemm over het fenomeen time keeping en vooral de problemen die je daar als drummer bij kunt hebben. Hij.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken