Harm Peters - Reet in de boter bij Psychonaut

Harm Peters - Reet in de boter bij Psychonaut

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 235

Het Mechelse Psychonaut is al enige tijd een van de meest opvallende namen in de post-metalscene. Hoewel hun muziek net zo zwaar en duister is als veel andere bands in het genre, klinkt het trio opval.....meer »»

Tom Leyman - Vanuit de buik bij Ramkot

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 235

Ramkot: de naam doet misschien denken aan een rammelende garagerockband, maar het Gentse trio grossiert juist in sterke, pakkende rocksongs met uitgekiende producties. Na twee ep’s is het nu tijd vo.....meer »»

Dave Weckl de dag na zijn concert in Zoetermeer

Interview in Slagwerkkrant, video's en extra's hier op Slagwerkkrant.nl

In Slagwerkkrant 235 (mei-juni 2023) vind je een uitgebreid interview met Dave Weckl, die gisteren met het Dave Weckl/Tom Kennedy Project in Poppodium Boerderij in Zoetermeer de Europese tournee aftra.....meer »»

Stockenhof Live met Ton Dijkman en Wim de Vries - zondag 30 april

Stockenhof Muziek viert 30-jarig bestaan

Stockenhof Muziek in Beek-Ubbergen viert z’n 30-jarig bestaan. Er zijn in 2023 diverse special events, maar een hele mooie is op komende zondag 30 april. Dan nodigt de muziekspeciaalzaak twee Nederl.....meer »»

NAMM 2023 beursnieuws: Sonor Kompressor snares

8 nieuwe metalen snaredrums volgens Duits recept.

De muziekindustrie krabbelt langzaam op na de corona-crisis en dat resulteerde in de eerste 'echte' NAMM show sinds 2020. Wij pikken de krenten voor je uit de pap en een heel bijzondere is wel de nieu.....meer »»

NAMM 2023 beursnieuws: Ludwig vernieuwt de Neusonic

Nieuwe ketel en nieuwe kleuren.

Ludwig introduceerde op de NAMM show een nieuwe versie van de Neusonic drumkit, met een licht gewijzigde ketelconstructie en een behoorlijk uitgebreid kleurenaanbod......meer »»

Namm 2023: drie nieuwe kleuren voor Yamaha's Stage Custom Birch

Surf Green, Deep Blue of toch liever een witte?

Yamaha presenteerde op de afgelopen NAMM-show drie nieuwe kleuren in de Stage Custom Birch serie: Matte Surf Green, Classic White en Deep Blue Sunburst. De drie verschillende laklagen zijn verkrijgbaa.....meer »»

NAMM 2023 beursnieuws - de show is begonnen!

Langzaamaan probeert de NAMM Show post-covid terrein te winnen. De laatste beurs die wij bezochten was die van 2020, en sindsdien staat er duidelijk een rem op productinnovatie. De NAMM Show van 2021 .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken