In Memoriam Doudou N'Diaye Rose

In Memoriam Doudou N'Diaye Rose

Video's, audio playlist

Hij bereikte onlangs de mooie leeftijd van 85 jaar. Maar nu is Doudou N'Diaye Rose niet meer. Hij overleed op 19 augustus. Hij laat een ongelofelijke drum-erfenis na. Eigenhandig heeft hij een revolut.....meer »»

Meinl Byzance Mike Johnston Transition ride

Bijzonder ridebekken voor een bijzondere leraar.

In Slagwerkkrant 189 lees je het verhaal van Mike Johnston, de nummer 1 online drumdocent van dit moment. Het gebeurt niet zo vaak dat iemand bekend wordt met het geven van drumlessen, en het is nog z.....meer »»

Slagwerkkrant Poll 2015 - deel 12 - Drummers Drummer Wereld

En de nummer 1 wereldwijd is...

De afgelopen weken hebben we je vrijwel iedere dag getrakteerd op een aantal pollwinnaars. Vandaag verschijnt de nieuwe Slagwerkkrant, en dat vieren we met het bekendmaken van de winnaar in de categor.....meer »»

Shed Session in New York - video en meer foto's

Video en meer foto's bij het verslag in Slagwerkkrant 189

In Slagwerkkrant 189 (sept-okt 2015) kun je een artikel lezen waarin Fabian Benjamins en Anthony Amirkhan van Shedsessions.nl verslag doen van de eerste Shed Session die zij organiseerden in New York......meer »»

In het diepe met Salle de Jonge - de video's

Video's bij het interview in Slagwerkkrant 189

Aan hippe grooves geen gebrek bij Salle de Jonge. Met een verse drumsampler op zijn naam en overtuigende optredens met Sabrina Starke en Shirma Rouse was het hoog tijd voor een interview. Dat lees je .....meer »»

Videoles van online leermeester Mike Johnston

Video bij het interview in Slagwerkkrant 189

In Slagwerkkrant 189 (sept-okt 2015) lees je een uitgebreid artikel over Mike Johnston, pionier in het geven van drumles via Youtube en inmiddels een van de meest bekeken en meest succesvolle online d.....meer »»

North Sea Jazz 2015 audio, video en dagverslagen

Met Oscar Seaton bij Terence Blanchard, Snorre Kirk, Daniel Dor bij Avishai Cohen en veel meer

In Slagwerkkrant 189, sept-okt 2015, vind je de feature 'De North Sea Jazz interviews', vraaggesprekken op North Sea Jazz 2015 met drummers uit vier verschillende landen: Steven Cassiers (België), Dan.....meer »»

Cursus - Spelen met Dominic Howard - video's

Video's bij de cursus in Slagwerkkrant 189

In zijn cursus van Slagwerkkrant 189 (sept-okt 2015) duikt Mark Eeftens in de wereld van Muse met drummer Dominic Howard. Hij schrijft: Een nieuwe cd van Muse staat altijd garant voor smaakvol en stev.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken