Roland Powerply MH2 vellen

Roland Powerply MH2 vellen

Roland stort zich op de gaasvellenmarkt

Roland was in de jaren '90 het eerste merk dat pads met gaasvellen introduceerde, maar deze dubbellaags vellen waren tot nu toe alleen in de maten van de Roland pads verkrijgbaar. Daar komt nu verande.....meer »»

Keymusic's Rock Palace jubileert

Grootste muziekwinkelketen van de Benelux

Is het begonnen in Den Haag of in Sint Niklaas? Keymusic is de grootste muziekwinkelketen van de Benelux sinds ze de winkels van Feedback overnamen. De Belgische winkels zijn begonnen in Sint Niklaas,.....meer »»

Drum Day za 26 september bij Keymusic Eindhoven

Met onder anderen Joost Kroon en Michael Schack

Op de Drum Day 2015 bij Keymusic in Eindhoven zullen alle topmerken in de winkel aanwezig zijn voor verschillende workshops en clinics. Ook maken drummers als Joost Kroon en Michael Schack hun opwa.....meer »»

Live verslag Drumworld Festival

Ittervoort, 13 september 2015

Vorig jaar schreven we dat het de beste editie ooit was van het Drumworld Festival. Daar is editie 2015 makkelijk nog eens overheen gegaan. De line-up beloofde al veel, maar dat de dag zo inspirerend,.....meer »»

Tama RW-200 en RW-30

Blijf tempovast met de nieuwe Rhythm Watches

De Tama Rhythm Watch is een echte oude bekende. Door de jaren heen ontving de drummervriendelijke metronoom de nodige updates, maar eigenlijk waren de vernieuwingen minimaal. Daar komt nu verandering .....meer »»

Drumworld Festival in Ittervoort met Dennis Chambers,Sput, El Negro e.v.a.

Zondag 13 september tussen half elf en zes uur in Ittervoort

Dennis Chambers, Horacio Hernandez, Robert 'Sput' Searight (foto hierboven) en nog vele andere drummers vormen het prachtige programma van het Drumworld Festival 2015 bij Adams Drumworld in Ittervoort.....meer »»

Horacio 'El Negro' Hernandez op Drumworld Festival a.s. zondag 13 september

Latinjazz drummer nummer één op de bühne van Adams Drumworld

Het jaarlijkse Drumworld Festival gaat weer op weg naar een heel mooie editie op zondag 13 september. Een van de topslagwerkers die een clinic komen verzorgen is Horacio ‘El Negro’ Hernandez, de drumm.....meer »»

SAE Open Dagen in september

Start nieuw seizoen met Music Business Certificate, Audio for Games Certificate en meer

Op de Open Dagen van SAE in Amsterdam, Rotterdam en Brussel kun je presentaties volgen van het brede scala aan opleidingen dat komend seizoen aan SAE gegeven gaat worden. Workshopdagen zijn er al vana.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken