U vraagt wij spelen - deel 87- video's Cesar & Olaf

U vraagt wij spelen - deel 87- video's Cesar & Olaf

Video bij de cursus in Slagwerkkrant 190

In hun serie Slagwerk-stucen met... gingen Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase als volleerde stucadoors aan de slag met Jimmy van de Nieuwenhuizen. Op de cursuspagina, die je vindt in Slagwerkkrant 190 (nov.....meer »»

Tim Alexander - de video's bij het interview

Video's bij het interview in Slagwerkkrant 190

Wat begon als een ontspannen dagje op de golfbaan, liep uit op een levensveranderende gebeurtenis. Terwijl Primus-drummer Tim Alexander op het punt stond om met de band op tournee te gaan, mocht hij z.....meer »»

My Baby's Joost van Dijck - de video's

Video's bij het interview in Slagwerkkrant 190

In Slagwerkkrant 190 (nov-dec 2015) lees je een interview met My Baby-drummer Joost van Dijck. Zijn relaxte, donkere grooves passen perfect bij de deltablues-riffs en het hypnotiserende voodoobluesgel.....meer »»

Chris St. Hilaire - video

Video bij het interview in Slagwerkkrant 190

In Slagwerkkrant 190 (nov-dec 2015) lees je een interview met Chris St. Hilaire, drummer van het New Yorkse duo London Souls. Hij vertelt over de bijzondere, en uiteraard vrijere rol die je als drumme.....meer »»

Chason Westmoreland - video en album

Video bij het interview in Slagwerkkrant 190

In Slagwerkkrant 190 (nov-dec 2015) lees je een interview met de nieuwe drummer van de Amerikaanse deathmetalband Hate Eternal. Hij vertelt over zijn ontwikkeling als autodicact, zijn brede muzikale a.....meer »»

Rimriser rim-attachment

Meer click uit je rims..

De bijzondere Rimriser opzetstukjes voor je snaredrumspanrand zijn er al een paar jaar, maar tot nu toe waren ze in Nederland maar moeilijk te verkrijgen. Daar komt vanaf nu dankzij kersverse importeu.....meer »»

Drumschool Sven Bakker 10 jaar

Feestelijk optredens - 21 november Manifesto Hoorn

Drumschool Sven Bakker bestaat dit jaar tien jaar. Op 21 november is er een feestelijke viering in Manifesto te Hoorn, met uitvoeringen van leerlingen en diverse speciale acts, waaronder David Hollest.....meer »»

Pearl Crystal Beat drums gelanceerd

Naadloos acryl voor Pearl

Een van de grootste blikvangers bij Pearl het afgelopen jaar is de nieuwe Crystal Beat drumkit. Een set met naadloze ketels van Acryl, en dat combineert lekker met een ander nieuwtje dat Pearl in Euro.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken