Bozzio tourt in Nederland

Bozzio tourt in Nederland

Première in Crown Theater Aalsmeer 28 oktober

Terry Bozzio Solodrums In Concert is een revolutionair concept van de drummer die bij Frank Zappa furore maakte en sindsdien een indrukwekkende carrière opbouwde. Als solodrummer verzamelde hij een gi.....meer »»

Dennis Chambers - videofragment clinic op Drumworld Festival 2015

Video bij het interview in Slagwerkkrant 190

Dennis Chambers was bijna een jaar lang uit de running en op het Adams Drumworld Festival maakte hij een glorieuze comeback. In Slagwerkkrant 190 (nov-dec 2015) vertelt Chambers alles over wat hij in .....meer »»

Drumworld Festival & Drumtalent 2015 - video's en meer

Video's en meer bij het verslag in Slagwerkkrant 190

Op zondag 13 september vond voor de 12de keer het Drumworld Festival plaats in Ittervoort, georganiseerd door Adams Drumworld, mede tot stand gekomen in samenwerking met Slagwerkkrant. Het Slagwerkkra.....meer »»

Video's Marcel Serierse in Sandlane Sessions

Opnames van de sessie bij Sandlane Recording Facilities

Marcel Serierse verzorgde op maandag 7 september een bijzonder mooie, leerzame en supermuzikale Sandlane Session. Hij had hiertoe de hulp ingeroepen van zijn vaste trio met Hans Vroomans op piano en F.....meer »»

Typhoon's backbone Eddy Addai

Video en audio bij het artikel in Slagwerkkrant 190

Tijdens het drukke festivalseizoen van 2015, zien we Eddy Addai driemaal spelen bij Typhoon. Zelden zagen we zo ’n energieke drummer achter zo ’n bescheiden setje van bass, snare, floortom en een paar.....meer »»

Nicko McBrain over de nieuwe Iron Maiden - album

Audio bij het albuminterview in Slagwerkkrant 190

In Slagwerkkrant 190 (nov-dec 2015) vind je een interview met Nicko McBrain over het nieuwe Iron Maiden-album "The Book Of Souls". De Britse drummer vertelt enthousiast hoe de drumpartijen en -sound t.....meer »»

Spelen met Josh Dun - video en audio

Video en audio bij de cursus in Slagwerkkrant 190

In aflevering 82 van zijn cursusrubriek "Spelen" in Slagwerkkrant 190 (nov-dec 2015) ging Mark Eeftens in de weer met de beats van Josh Dun, drummer van het duo Twenty One Pilots. Op de cursuspagina v.....meer »»

Viola Smith wordt 103 jaar - video

Video's bij het artikel in Slagwerkkrant 190

In de rubriek Opmaat van Slagwerkkrant 190 (nov-dec 2015) vind je een artikeltje over Viola Smith, de drumster van onder meer The Coquettes All Girl Orchestra. In de jaren veertig stond zij bekend als.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken