Stream de clinics van PASIC 2015 van 12-14 november

Stream de clinics van PASIC 2015 van 12-14 november

Drie dagen live de clinics volgen met o.a. Matt Garstka, Anika Niles en Mark Guiliana

Je hoeft niet naar San Antonio Texas te reizen om het gerenommeerde slagwerkfestival PASIC mee te maken, dat dit jaar voor de 40e keer georganiseerd wordt door de Percussive Arts Society. .....meer »»

IM Raul Rekow (1954-2015)

Santana's favoriete conguero overleden

Raul Rekow, de vaste congaspeler van Carlos Santana, meesterpercussionist, voorbeeld en inspiratiebron voor velen, is op 1 november overleden aan de gevolgen van de ziekte waaraan hij leed, kanker. Ma.....meer »»

Q-Factory een jaar na de doorstart

Actie: 1 maand gratis repeteren als je nu boekt

Het gaat goed met Q-Factory. Een klein jaar na de doorstart van Amsterdamse muziekcomplex MuzyQ onder de nieuwe naam Q-Factory (de Q bleef, en de mooie locatie natuurlijk) kan de balans worden opgemaa.....meer »»

Power to Control - from iPad to S6 - SAE/AVID demodag

Zaterdag 31 oktober SAE Institute Amsterdam

SAE, Avid en Interface presenteren een dag lang gratis demo’s clinics en workshops op het SAE Institute in Amsterdam-Noord rondom het thema Power to Control – from iPad to S6.
Registreer je nu: ht.....meer »»

Big Fat Snaredrum

Maakt je snaredrumsound moddervet.

Wel eens een oud vel omgekeerd op je snaredrum gelegd? Dat klinkt moddervet, maar echt praktisch is het misschien niet. Bij Big fat snaredrum vonden ze dat ook, en daarom maakt het merk drie verschill.....meer »»

Koen Herfst wint Haagse Popprijs

Haagse Drummer had een topjaar!

Koen Herfst was een van die drummers waar we het afgelopen jaar simpelweg niet omheen konden. Van een Tour met Armin van Buren tot en met een soloplaat en een eigen festival. Koen was overal, en dat l.....meer »»

Komende zondag 25 oktober: Bax Groove Day met John Blackwell

Drumfeest in Goes met o.a. John Blackwell en Hans Eijkenaar

Bax Shop Goes organiseert op zondag 25 oktober opnieuw een Groove Day met ook dit jaar een mooi programma vol klinkende namen. Na optredens van nationale toppers als Marnix Stassen, Robert Biesewig, H.....meer »»

Alpine Earmuffs voor drummers

robuuste gehoorbescherming voor drummers

Dat je als drummer je gehoor goed moet beschermen is natuurlijk een bekend gegeven, maar er zijn nog steeds legio drummers die niet van oordopjes houden. Dan kun je natuurlijk een paar gehoorbescherme.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken