NAMM show 2016 - Dag 3 verslag

NAMM show 2016 - Dag 3 verslag

De kwaliteit straalt er vanaf: DW, Turkish, Alesis, Pearl en Ludwig.

Slagwerkkrant is nog steeds op de NAMM show en na drie dagen beurs kunnen we de balans opmaken: hoe staat het er dit jaar voor. Qua hoeveelheid producten is er zeker geen klagen, en ook de kwaliteit s.....meer »»

NAMM show 2016 - Dag 2 verslag

Productnieuws overload... Tama, LP, Evans, Paiste en Meinl

De Slagwerkkrant-redactie speurt op de NAMM-show naar het nieuwste van het nieuwste op drums- en percussiegebied. Zo halverwege de tweede dag komt de stoom ons uit de oren. Wat is er weer veel nieuws .....meer »»

NAMM show 2016 - Dag 1 verslag

Een vliegende start met Roland, Remo, Yamaha, Sabian, Zildjian en Tama

De Namm show begint officieel op de donderdag, maar vanaf het moment dat het vliegtuig in Los Angeles de landingsbaan raakt is er genoeg te doen. Allereerst de Roland perspresentatie op de woensdagmid.....meer »»

Pop wat levert 't (nog) op?

Popmuzikanten kunnen amper rondkomen

Tja, eigenlijk is er maar weinig nieuws onder de zon. Maar als je de cijfers ziet is het toch altijd weer even schrikken hoe weinig popmuzikanten gemiddeld/modaal verdienen. Ruim de helft van de profs.....meer »»

De Nammshow 2016 komt er aan!

Preview met ATV, DW, Vater, Vic Firth, Paiste, Dream Cymbals

Aanstaande donderdag gaat hij van start, de NAMM-show. Het is de belangrijkste muziekbeurs ter wereld en net als ieder jaar is Slagwerkkrant weer van de partij. Los Angeles is een paar dagen lang het .....meer »»

Thijs Thunnissen 1961-2016

Oprichter en eigenaar van Feedback Muziek overleden

Dinsdagavond 5 januari is Thijs Thunnissen op 54-jarige leeftijd overleden. Hij was als oprichter van muziekwinkelketen Feedback Muziek een van de meest vooruitstrevende krachten in de Nederlandse muz.....meer »»

30 Donkere Dagen Workout - alle video's en meer

video's bij het hoofdartikel in Slagwerkkrant 191

Normaal gesproken zijn de artikelen op Slagwerkkrant Plus leuke extra's bij de verhalen in het magazine. In ons 19-pagina's lange hoofdartikel "30 Donkere Dagen Workout" in Slagwerkkrant 191 (jan-feb .....meer »»

Roland's Drum Artist Choice 2015

Elf Roland-drummers kijken terug op 2015

Roland kijkt met plezier terug op 2015. Ze hebben dit jaar de nieuwe TD-25KV V-Drums, de RT-trigger-reeks en de MH2 Powerply Mesh Heads gereleased. Op de Roland-site hebben 11 Roland-artiesten een blo.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken