Notentip met Benny Greb - video

Notentip met Benny Greb - video

Video bij het artikel in Slagwerkkrant 192

In de rubriek Opmaat van Slagwerkkrant 192 (maart-april 2016) vind je de traditionele "Notentip" van Mark Eeftens, met ditmaal een fragment van Benny Greb. Hier op Slagwerkkrant Plus kun je de video b.....meer »»

Rens Ottink van Pauw - video

Video's bij het interview in Slagwerkkrant 192

In Slagwerkkrant 192 (maart-april 2016) lees je een interview met Rens Ottink, drummer van de jonge psychedelische poprockband Pauw. Een gesprek over punkdrummen, skateboarden en vintage kits. Hier op.....meer »»

Mark Guiliana op David Bowie's album Blackstar

Interview, transcripties en Spotify-playlist van het nieuwe Bowie album

'De dingen worden behoorlijk anders als je in de wereld van David Bowie stapt', aldus Mark Guiliana. Bowie bezocht een jaar geleden Bar 55 in New York, was onder de indruk van de band van saxofonist D.....meer »»

Marilyn Mazur - video's en audio

Video's en audio bij het interview in Slagwerkkrant 192

Haar eigenzinnige manier van spelen bezorgde Marilyn Mazur in de jaren tachtig wereldtours als percussioniste bij Miles Davis en Wayne Shorter, en later met de Noorse saxofonist Jan Garbarek. Sinds he.....meer »»

U vraagt wij spelen - deel 89 - video - Slagwerk-stucen met Lars Nijman

Video bij de cursus in Slagwerkkrant 192

In de serie "Slagwerk-stucen met..." van hun vaste cursus "U vraagt Wij Spelen" presenteren Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase steeds een slagwerkstuk voor twee, drie of meer drummers:'Daarmee kun je gaan .....meer »»

NAMM show 2016 - extra foto's

Extra's bij het verslag in Slagwerkkrant 192

De Namm-show is een overweldigend event; op geen enkele andere muziekbeurs vind je zoveel nieuwe instrumenten bij elkaar. Dat zijn er zoveel dat we ze lang niet allemaal in het blad kwijt kunnen. Hier.....meer »»

Jeroen Vrolijks 30 Dagen Workout - video's

Video's bij het artikel in Slagwerkkrant 192

In de rubriek Opmaat van Slagwerkkrant 192 (maart-april 2016) lees je een bijdrage van drummer Jeroen Vrolijk. Hij beschrijft hoe hij onze "30 Donkere Dagen Work-out" (uit Slagwerkkrant 191 jan-feb 20.....meer »»

Boeiende clinics op De Drummersdag in Amsterdam

Ton Dijkman en Rick van Wort geven inkijkje in het popdrummen

Eigenlijk is het een DrumDrieDaagse in één dag, De Drummersdag. In het Amsterdamse Muziekpakhuis (vlakbij Leidseplein) verzamelden zich zondag 7 februari 2016 zesendertig drummers en zes docenten voor.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken