Frank Tontoh over zijn drumpartijen op de nieuwe ep van Sterlatone

Frank Tontoh over zijn drumpartijen op de nieuwe ep van Sterlatone

Project van Ivo Witteveen en Dylan Alling

Vandaag, 19 mei 2023, is de derde track van de aanstaande nieuwe ep van Sterlatone gereleased, Fought An Angel. Eerdere singles waren Right Before Dawn en The Crown. De drie singles staan nu samen op .....meer »»

Release van de week: Arjen Lucassen's Supersonic Revolution - Golden Age Of Music

Vandaag verschenen: 19 mei 2023

Voor zijn nieuwe project Supersonic Revolution zoekt Arjen Lucassen het voor de verandering niet in grootse, gelaagde arrangementen. ‘Golden Age Of Music’ is zijn eerbetoon – met een knipoog –.....meer »»

Wild Romance brengt Shpritsz integraal

En een award voor Hollestelle

Het is dit jaar 45 jaar geleden dat Sphritsz van Herman Brood & His Wild Romance werd uitgebracht en dat is een zeer goede reden voor The Wild Romance om dit album integraal uit te voeren tijdens de k.....meer »»

Master Drummers of Burundi touren door Nederland

Eeuwenoude traditie van drums en dans

Er zijn van die eeuwenoude muziektradities die je eens in je leven gezien moet hebben. Die kans heb je nu, nu de Master Drummers of Burundi door Nederland touren. Vanaf donderdag 18 mei tot en met 21 .....meer »»

Release van de week: Benjamin Herman - One For Johnny

Vandaag verschenen:12 mei 2023

Een ep van Nederlandse saxofonist, bandleider en jazzgeweten Benjamin Herman met een titel die verwijst naar een Nederlandse drumlegende: John Engels. Een drumlegende waar Herman vaak en graag mee spe.....meer »»

Release van de week: Dave Lombardo - Rites Of Percussion

Vandaag verschenen: 5 mei 2023

Metalgrootheid Dave Lombardo ken je natuurlijk als voormalig drummer van Slayer, en daarnaast speelde/speelt hij voor bands als Testament, Mr Bungle, Suicidal Tendencies en Annihilator. Vandaag is de .....meer »»

Spelen met Trapbeats - door Mark Eeftens

Video en extra transcripties bij de cursus in Slagwerkkrant 235

Op zijn vaste cursuspagina "Spelen" in Slagwerkkrant 235 (mei-juni 2023) gaat Mark Eeftens aan de slag met Trapbeats. Hieronder legt hij uit wat dat zijn, en speelt hij in een vier kranige video's all.....meer »»

Mischa Porte - De liedjesspecialist en zijn 1943 Slingerland Rolling Bomber

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 235

In Slagwerkkrant 235 (mei-juni 2023) lees je ons coverinterview met Mischa Porte. We zagen hem op Eurosonic Noorderslag spelen bij singer/songwriters Pitou en Néomí, en eerder toverde hij mooie klan.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken