Jazz en world moeten terug op op NPO zenders: na protestmars is petitieboek aan Tweede Kamer aangeboden: dinsdag 27 juni 2023

Jazz en world moeten terug op op NPO zenders: na protestmars is petitieboek aan Tweede Kamer aangeboden: dinsdag 27 juni 2023

Petitieboek aangeboden aan Tweede Kamer

Eens waren er programma's waar jazz en world voorbijkwam op radio en tv, zoals Vrije Geluiden, Co Live, DWDD, en Matthijs Gaat Door. Nu is er alleen op de radio nog een themakanaal NPO Soul&Jazz, waar.....meer »»

Cesar 75 - Pensioen? Waarom zou je?

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 236

in Slagwerkkrant 236 (juli-augustus 2023) vind je het interview met Cesar Zuiderwijk die binnenkort 75 wordt! Always going strong! Tien jaar geleden spraken we hem ook, en als je ziet wat hij in die 1.....meer »»

Salle de Jonge - Van funky pocket tot RobotKiller

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 236

Op de cover van Slagwerkkrant 236 (juli-augustus 2023) zie je Salle de Jonge. De drummer-producer vertelt in het interview over zijn werk met Sabrina Starke, Jan van Duikeren's Fingerprint, zijn spull.....meer »»

Release van de week: Vintage Trouble - Heavy Hymnal

Vandaag verschenen: 23 juni 2023

Het vijfde album van Vintage Trouble is release van de week voor onze bladen Gitarist en Slagwerkkrant. Wie wil weten waarom, kan in principe volstaan met de eerste maten van openingstrack "Who Am I"......meer »»

Drumpraat Seizoen 4 start met Sebastiaan Cornelissen

Sietse Huisman's videoserie nu in samenwerking met Slagwerkkrant

Drumpraat, de online talkshow van Sietse Huisman, gaat alweer z’n vierde seizoen in. Vanaf vandaag, donderdag 22 juni, kun je aflevering 1 van 2023 bekijken, een mooie ontmoeting van Sietse Huisman .....meer »»

Alex landenburg - Gimmicks en een zingende snare bij Kamelot

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 236

in Slagwerkkrant 236 (juli-augustus 2023) lees je een uitgebreid interview met Alex Landenburg, die inmiddels alweer zo'n 6 jaar bij Kamelot op de drumkruk zit. Nog voor Slagwerkkrant op je deurmat va.....meer »»

U vraagt wij spelen - Miskleun 2

video bij de cursus van Cesar en Olaf in Slagwerkkrant 236

Bij de nieuwe serie "Miskleun" op hun vaste cursuspagina in Slagwerkkrant 236 (juli-augustus 2023) zijn Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase aanbeland bij aflevering 2. Hier op Slagwerkkrant Plus leggen zij .....meer »»

Column Michael Schack - Rosanna in den hoge?

video en extra's bij de rubriek in Slagwerkkrant 236

In zijn vaste column in Slagwerkkrant 236 (juli-augustus 2023) breekt Michael Schack een lans voor James Gadson (drummer van o.a. Bill Withers) als grondlegger van de legendarische halftime shuffle. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken