De Drummersdag met Mario Goossens en Stefan Kruger
Amsterdam, zondag 9 februari 2020 - Schrijf je nu in!
Events 29-11-2019 21:11
Met 30 collega-drummers een hele dag alles uitwisselen wat met drummen te maken heeft. Met clinics en lessen van topdrummers en -docenten! Je krijgt op De Drummersdag twee clinics en vier groepslessen. De 6de editie van De Drummersdag vindt plaats in het Muziekpakhuis in Amsterdam, op zondag 9 februari 2020, van 10 tot 6. Met een prachtige line-up: Stefan Kruger, Mario Goossens, Cesar Zuiderwijk,Fred Cohen, Marten Diesfeldt en Ian Rijksen. Schrijf je nu in!

Schrijf je in voor € 95,- (2 clinics en 4 lessen, inclusief lunch).
Inschrijfformulier Drummersdag 2020

Met o.a. Stefan Kruger, Mario Goossens, Cesar Zuiderwijk
De alweer 7de editie van De Drummersdag, een initiatief van Fred Cohen, Slagwerkkrant en Muziekpakhuis, vindt plaats in het Muziekpakhuis in Amsterdam, op zondag 9 februari 2020, van 10.00-18.00 uur.

Clinic Mario Goossens
Triggerfinger. Al vele jaren, en onvermoeibaar! Introductie overbodig voor ons drummers, toch? Maar ook is Mario Goossens producer van allerlei bands, en heeft hij een wel heel bijzondere serie televisiedocumentaires gemaakt: Paradise City, die momenteel draait op Canvas tv, zes vrijdagen t/m 8 november. Hij reist naar Port-au-Prince, Belfast, New Orleans, Kigali, Hiroshima en Detroit, en onderzoekt hoe de inwoners opnieuw de kracht vonden om door te gaan na de catastrofe waardoor ze werden getroffen. En hoe muziek daarbij kan helpen.

Clinic Stefan Kruger
Groovedrummer pur sang Stefan Kruger is vermaard om zijn spel bij artiesten als Caro Emerald en Joe Jackson, en natuurlijk zijn eigen bands Krupa & The Genes en Zuco 103, waarmee hij momenteel een 20 jaar jubileumtour aan het doen is. Dit jaar richtte hij bovendien de band Dr. Jordan Institute op, waar hij zijn inventieve grooves ook weer geweldig uit de verf laat komen. Bovendien is hij een uitstekend producer. Joe Jackson kan ervan mee spreken!

Lessen van o.a. Cesar Zuiderwijk
De groepjes van zes komen deze dag behalve bij de clinics ook langs bij de lessen van Fred Cohen, Maarten Diesfeldt, Ian Rijksen en niemand minder dan Cesar Zuiderwijk!

Zondag 9 februari, Muziekpakhuis, Amsterdam

Schrijf je nu in!
www.slagwerkkrant.nl/events/drummersdag