DrumDrieDaagse 7-8-9 augustus 2015 a.s.!

Schrijf je nu in! Docententeam: Gabor Dornyei, Chris Strik, Cesar Zuiderwijk, Bruno Meeus, en vele anderen op DrumDrieDaagse!

Events 04-06-2015 10:08

Maar liefst zestien topdocenten komen lesgeven op de DrumDrieDaagde 2015, aanstaande 7, 8 en 9 augustus 2015, in Musicon Den Haag. Daar kunnen 72 deelnemers weer intens lessen gaan volgen, voor de 14de keer alweer. Laat je drie dagen lang tussen 10 en 6 met 72 collegadrummers onderdompelen in alle facetten van drums spelen, begeleid door de topdrummers van Nederland, BelgiŽ en Hongarije. Met heel veel lol!
Het docententeam: Gabor Dornyei, Chris Strik, Cesar Zuiderwijk, Bruno Meeus, Toon Oomen, Olaf Fase, Koen Herfst, Kim Weemhoff, Fred Cohen, Mark Eeftens, Sarah Lavinia Feenstra, Gerben de Bruijn, Dennis Boxem, Tim Koning, Peter-Jan Eusman, Erk Willemsen. Schrijf je nu in! Kosten slechts 235 euro voor drie dagen all-in! Je zal er geen spijt van krijgen!

Schrijf je hier in voor de DrumDrieDaagse 2015
www.drumdriedaagse.nl


Gabor Dörnyei
Hij was drummer van het jaar in Hongarije, maar is inmiddels verhuisd naar Londen, waar hij succesvol sessiedrummer is, alsmede gewaardeerd Head of Drums op de Harris Academy Bermondsey-London. 

Gabor Dörnyei is van alle markten thuis. Was in Hongarije drie jaar lang de drummer van de Hungarian National Radio Big Band, speelde heel veel filmmuziek in, was drummer bij musicals en bij rockbands en specialiseerde zich op een gegeven moment in jazz en fusion. Daarbij is hij een ervaren clinician én een aimabel, toegankelijk, enthousiast persoon, met wie je werkelijk álles kunt bespreken over drums en drummen. Onlangs wij hij te gast bij onze Sandlane Sessions, waar hij een geweldige avond verzorgde.  

Hij komt drie dagen lang les geven, en doet op zaterdag een clinic. Zijn komst wordt mede mogelijk gemaakt door Zildjian, met medewerking van Remo.

Klik hier voor de Zildjian Artist pagina van Gabor Dörnyei.

En like zijn Facebook-pagina hier

Klik hier voor het verslag én de video's van Sandlane Sessions met Gabor Dörnyei.
14de DrumDrieDaagse 
Overige clinicians tijdens de DrumDrieDaagse zijn Chris Strik, Cesar Zuiderwijk, Bruno Meeus, Toon Oomen, Olaf Fase, Koen Herfst, Kim Weemhoff, Fred Cohen, Mark Eeftens, Sarah Lavinia Feenstra, Gerben de Bruijn, Dennis Boxem, Tim Koning, Peter-Jan Eusman, Erk Willemsen.  

Het is alweer de veertiende keer dat Cesar Zuiderwijk en Slagwerkkrant de DrumDrieDaagse organiseren. En met heel veel plezier ieder jaar weer. Alleen al omdat de deelnemers ieder jaar nog weer meer lijken te genieten. Nog nooit meegedaan? Grijp je kans en schrijf je nu in. Van beginner tot gevorderd, van jong tot oud, iedereen is welkom.
De data: 7, 8 en 9 augustus 2015! Elke dag van 10 tot 6.
Met een facultatief avondprogramma op vrijdag en zaterdag.

Schrijf je hier in voor de DrumDrieDaagse 2015:
www.drumdriedaagse.nl

Het complete docenteneam 

Gabor Dörnyei komt over uit de UK om drie dagen lang les te geven – mede mogelijk gemaakt door Zildjian – lees het interview met hem in Slagwerkkrant juli-augustus. 

• Onvermoeibaar, boordevol humor, altijd superenthousiast, en immer bereid zijn drumkennis met iedereen te delen. Natuurlijk is ook Cesar Zuiderwijk weer drie dagen aan het lesgeven!


• Jazzdrummer en brusheskunstenaar Chris Strik is er ook drie dagen lang om je de kneepjes van het jazzvak bij te brengen – – lees het interview met hem in Slagwerkkrant juli-augustus. 

Video: Chris Strik met Basement Jaxx bij DWDD

 

Bruno Meeus doet op vrijdagmiddag in zijn clinic een ode aan John Bonham. ’s Avonds laat hij de praktijk zien met het concert van zijn band Letz Zeppelin. 

 

Teacher of the greats, Toon Oomen gaf les aan Hans Eijkenaar, Hans van Oosterhout, Jimmy van den Nieuwenhuizen en vele anderen – nu kan jij ook les van hem krijgen!


Olaf Fase maakt momenteel furore bij Slagerij van Kampen. In zijn clinic gaat hij in op wat je als drummer anno 2015 allemaal moet beheersen


• Terug van een wereldtour met Armin van Buuren en met soloalbum Back To Balance in z’n rugzak: Koen Herfst
• De drummer met cojones; van jazz tot verstild, de feniks zelf: Kim Weemhoff

• Ooit al eens een drumgroep bij Fred Cohen gevolgd? Een superervaring! Samenspelen met zes drummers, leren slagwerkstukken te spelen en te soleren – mede mogelijk gemaakt door Roland V-Drums

Sarah Lavinia Feenstra gaat met haar band The Smart weer twee dagen lang bandcoaching doen, uitmondend op zaterdagavond in een geweldige sessie met The Smart, waar elke deelnemer aan me kan doen. Geef je favoriete nummer op en speel!

• En dan is er natuurlijk nog het vaste docententeam van Music Station en Slagwerkkrant.
Mark Eeftens, Sarah Lavinia Feenstra, Gerben de Bruijn, Dennis Boxem, Tim Koning, Peter-Jan Eusman en Erk Willemsen

Avondprogramma
Op vrijdag en zaterdag organiseren we een avondprogramma, ook toegankelijk voor vrienden en familie. Vrijdagavond presenteren we Letz Zeppelin, de tributeband van Bruno Meeus, die 's middags zijn clinic al aan Led Zeppelin-drummer John Bonham heeft geanalyseerd. 'Spelen als John Bonham; hoe doe je dat?' 
Zaterdagavond is het tijd voor de drummers van de DrumDrieDaagse zelf op het podium te drummen, met de band The Smart onder leiding van Sarah Lavinia Feenstra. 

Je kunt je inschrijven op www.drumdriedaagse.nl maximaal aantal deelnemers: 72

De deelnamekosten bedragen € 235,-, inclusief dagelijks een lunch en drie consumpties. Je krijgt een bevestiging gemaild binnen een week na inschrijving. Indien je de bevestiging niet ontvangt, mail dan naar d3d@k18.nl
 
De DrumDrieDaagse: dat is je drie dagen lang van 10.00-18.00 uur met 72 collega-drummers onderdompelen in alle facetten van drums spelen, begeleid door de topdrummers van Nederland. Veel leren. Nog meer lol! 

DrumDrieDaagse is een project van Slagwerkkrant en Cesar Zuiderwijks Music Station.

Mede mogelijk gemaakt door Zildjian, Remo, Roland, en Pearl.

Locatie: Musicon, Soestdijksekade 345, Den Haag

We zien je graag 7-8-9 augustus 2015! 
Was getekend: Cesar Zuiderwijk, Erk Willemsen, Gabor Dörnyei, Chris Strik, Cesar Zuiderwijk, Bruno Meeus, Toon Oomen, Olaf Fase, Koen Herfst, Kim Weemhoff, Fred Cohen, Mark Eeftens, Sarah Lavinia Feenstra, Gerben de Bruijn, Dennis Boxem, Tim Koning, Peter-Jan Eusman, Letz Zeppelin, The Smart

 

DrumDrieDaagse 2014 verslag
Van de editie 2014 hebben we een mooi fotoverslag online staan, met foto’s van Jan Kloosterboer, Tim Emmen en Michel Goessens, met daarbij citaten die Jeroen Bakker tijdens de clinics noteerde en een videomontage die Jaap Koning maakte van het eindschot: het hilarisch uitgevoerde Paper LoveKlik hier.

zoeken
zoeken