Sandlane Session met Lean Robbemont
maandagavond 15 september - - Schrijf je in!
Events 15-08-2014 11:09
Sandlane Session met Alain Clarke's Lean Robbemont, We hebben nog paar plaatsen over. Schrijf je nu in op info@slagwerkkrant.nl - Robbemont komt met Marco Dirne (bas, op de foto links) en Jack van de Ven (keys, op de foto rechts) 15 september studio-opnamen maken in bijzijn van publiek. Luister naar de uitleg, bekijk het spel, en ga mee de regiekamer in om de mix af te werken.

Remo, Sandlane Recording Facilities en Slagwerkkrant presenteren een nieuw seizoen Sandlane Sessions. Iedere twee maanden nodigen we een drummer uit om zijn studio-ervaring te delen met maximaal twintig bezoekers.

Op maandagavond 15 september komt Lean Robbemont, vooral bekend van Alain Clark, naar Rijen (bij Breda) om een avond lang studio-opnamen te maken, uitleg te geven, en in de regiekamer de mix af te werken. En jij kunt het allemaal van heel dichtbij meemaken! Wellicht behoor jij tot de twintig gelukkigen die deze educatieve opnamesessie bij kunnen wonen als je je nu inschrijft. We hebben nog een paar plaatsen beschikbaar!

Wil je deze avond als een van de twintig gelukkigen de Sandlane Sessions met Lean Robbemont meemaken, schrijf je dan in op sandlanesessions@slagwerkkrant.nl

Vermeld in de mail: naam • adres • e-mailadres • telefoonnummer(s)

Je kunt je nog inschrijven! Je krijgt binnen een dag bevestiging of je maandag 15-9 erbij kan zijn. 

Lean Robbemont
Geïnspireerd door drummers als Tony Williams en Steve Gadd, is Lean Robbemont vastbesloten om jazz te studeren in Rotterdam. Hier raakt hij in contact met Joost Kroon en kwam via hem terecht bij Leona Philippo en viel hij o.a in bij New Cool Collective. In 2010 wordt hij de vaste drummer van Alain Clark en speelt de jaren erna met artiesten als Ali B., Sandra van Nieuwland, Sven Hammond Soul, DO en Edsilia Rombley. 

Als workshop-docent bij diverse conservatoria profileert Robbemont zich door studenten te inspireren hun eigen stijl te ontwikkelen. Deze gedachte heeft hem zelf gebracht waar hij nu is. Naast het spelen en lesgeven is Lean ook actief als studiomuzikant.

maandag 15 september Lean Robbemont, 20.00 uur
Sandlane Sessions is een project van Slagwerkkrant, Remo en Sandlane.

Sandlane Recording Facilities
Looiersveld 35, 5121 KC Rijen
(goed te bereiken per auto en trein; station Gilze-Rijen)

www.slagwerkkrant.nl

 

drummer links