Volg Lars Nijman op weg naar de V-Drums finale

V-Drums finale op 11 april 2013 in Frankfurt

Merknieuws 09-11-2012 14:36

Lars Nijman gaat Nederland vertegenwoordigen tijdens de internationale finale van de Roland V-Drums Contest op de Musikmesse in Frankfurt (april 2013). Er waren dit jaar geen voorrondes nodig, want Nijman maakte vorig jaar enorme indruk, maar was volgens de regels te jong om uitgezonden te worden naar een finale in het buitenland. Daarom sturen ze hem dit jaar!

Roland Corporation organiseert voor de tweede keer op rij een V-Drums wereldkampioenschap. De finale zal plaatsvinden op 11 april 2013 tijdens de Musikmesse in Frankfurt, Duitsland.

Lars Nijman eindigde vorig jaar als eerste in de categorie -18 jaar voor de regionale RCE finale. Mick Gravée werd eerste in de +18 categorie en vertegenwoordigde Nederland tijdens de finale in Los Angeles. Deze finale werd gewonnen door Baard Kolstad (Noorwegen).

Omdat Lars het zo goed deed bij regionale RCE finale zet Roland Central Europe Lars in als vertegenwoordiger voor het komende wereldkampioenschap in 2013.

Je kunt Lars en zijn volledige voorbereiding voor deze finale volgen op zijn blog. Hij zal onder andere langs gaan bij andere V-drummers als Michael Schack, Cesar Zuiderwijk en Mick Gravée. Klik hier voor zijn blog!

Bekijk hieronder hoe Lars zijn nieuwe Roland TD-30KV opbouwt.

zoeken
zoeken