Doe mee aan de Poll

Pollformulier 2012

Slagwerkkrant Plus 17-06-2011 12:06

Slagwerkkrant en Slagwerkwereld.com willen weer van onze lezers en bezoekers weten wat ze het beste vonden van het afgelopen seizoen. Laat je stem horen en kies de beste slagwerkers van het jaar, de beste bands, percussiegroepen, drumscholen, de cd van jet jaar en natuurlijk de beste nieuwe drums, bekkens, percussie, etc, etc!

 


Klik hier en vul het pollformulier in

Slagwerkkrant schrijft sinds 1984 jaarlijks een populariteitspoll uit. Doe mee aan de Slagwerkkrant / Slagwerkwereld.com Poll 2011 door het formulier op deze website in te vullen. Kies jouw favorieten van afgelopen seizoen: drummers, percussionisten, evenementen, lesboeken, producten en nog heel veel meer.

Voor elke belangrijke muziekstijl hebben de redacties van Slagwerkkrant en Slagwerkwereld.com een aantal slagwerkers en producten genomineerd die in het afgelopen seizoen van zich deden spreken. Je hoeft je natuurlijk niet aan deze keuze te houden; de nominaties zijn uitsluitend bedoeld om je geheugen wat op te frissen. Let wel, het gaat erom wie volgens jou in de periode zomer 2010 tot zomer 2011 de beste, mooiste of indrukwekkendste prestaties leverden.

Klik hier om de poll online in te vullen. Doe dat voor 1 augustus.

De uitslag wordt gepubliceerd in de volgende editie van Slagwerkkrant, het september-oktobernummer.

zoeken
zoeken