StageCoach Sessions videoserie met Sjoerd van Bommel en de Space Age Travellers
Workshop en interviews
Slagwerkkrant Plus 08-10-2020 07:10
In dit artikel op Slagwerkkrant.nl vind je de derde aflevering van onze videoserie StageCoach Sessions. Videoserie? Ja! Maar eigenlijk véél meer, want behalve de video's met live performances, workshops, en interview, vind je de workshop inclusief notenwerk en het interview ook in Slagwerkkrant 220 (nov-dec 2020), en natuurlijk hier op Slagwerkkrant.nl

Online hier op Slagwerkkrant.nl kan je straks ook nog eens de pdf's van het notenwerk downloaden! Het kan niet op! 

StageCoach Sessions is een initiatief van Matthieu Brandt dat hij samen met ons de komende tijd gaat uitrollen.De video’s, gefilmd op locatie, omvatten topkwaliteit live-opnames van bands, instructievideo’s per muzikant met workshops inclusief notenwerk, en interviews die zowel op video als in onze magazines gepubliceerd worden.

De video's vind je in dit artikel, maar natuurlijk ook op ons Youtube-kanaal SlagwerkVideo. 

The Space Age Travellers met Sjoerd van Bommel
In deze aflevering van StageCoach Sessions reizen we mee met The Space Age Travellers, een instrumentale band rondom snarenvirtuoos BJ Baartmans. Zij brengen rock ‘n’ roll, surf, jive en spaghettiwestern-instrumentals met een freejazz-twist in een klinkende reis door de tijd! Drummer van het trio, Sjoerd van Bommel, legt aan de hand van de track Rollercoaster alles uit over zijn benadering. Voorafgaand aan de opnames spraken we met hem.

 

StageCoach Sessions deel 3 met Sjoerd van Bommel en The Space Age Travellers 

  • Rollercoaster - performance door The Space Age Travellers
  • Rollercoaster - multiscreen uitleg drums door Sjoerd van Bommel
  • Cobra - performance door The Space Age Travellers
  • Video-interview in 5 delen met Sjoerd van Bommel en The Space Age Travellers

 

Klik hieronder op de plaatjes om het notenwerk van de Rollercoaster workshop als pdf te downloaden. Ons Youtube-kanaal SlagwerkVideo
Vind alle video's ook op ons Youtube-kanaal SlagwerkVideo. Abonneer je op het kanaal en klik het belletje aan, dan wordt je altijd gewaarschuwd als we nieuwe videos hebben geupload!  
www.youtube.com/slagwerkvideo

Slagwerkkrant-artikel
Lees het volledige artikel met transcripties in Slagwerkkrant 220 (nov-dec 2020)
Of bestel 'm bij ons via Muziekmagazines.nl