De 10de DrumDrieDaagse 12-14 augustus 2011

Met vrijdagavond Benjamin Herman Trio met Joost Patocka

Muzieknieuws 30-07-2011 17:07

De 10de DrumDrieDaagse vindt plaats op 12, 13 en 14 augustus in Musicon, Den Haag! We vieren een jubileum, dus Cesar Zuiderwijk en Slagwerkkrant hebben een extra groot superdocententeam samengesteld voor deze editie: 17 docenten les geven aan 72 deelnemers. Op dit moment zijn er nog 4 deelnemersplekken beschikbaar. Schrijf je snel in! Zojuist bekend geworden: vrijdagavond is er een speciaal optreden van een van de docenten van de DrumDrieDaagse: Joost Patocka met het Benjamin Herman Trio.

Extra veel clinicians dit jaar; een dreamteam waarin onder andere plaatsnemen: Triggerfinger’s Mario Goossens, Nits-drummer Rob Kloet, sessiepercussioniste Femke Krone, natuurlijk Cesar Zuiderwijk zelf, techniekexpert Rob Kramer, een van Neerlands beste jazzdrummers Joost Patocka (Benjamin Herman, Caro Emerald), de veelzijdige Joost Kroon (van New Cool tot Kane), en Ton Dijkman, die voor de derde keer docent is bij de DrumDrieDaagse. Maar natuurlijk is het vaste lesteam van Music Station-docenten en Slagwerkkrantmedewerkers niet te versmaden. Kortom, zorg dat je erbij bent. Je wilt dit echt niet missen!

Het inschrijfformulier vind je op www.drumdriedaagse.nl 

Al met al kun je je tijdens de DrumDrieDaagse drie dagen lang onderdompelen in drumlessen van allerlei soort. Het beproefde concept blijft: 12 oefenruimtes voor de lessen in kleine groepjes en de grote, gezellige cafézaal voor de clinics; 17 docenten en 72 cursisten. Van vrijdagochtend tien uur tot zondagavond zeven uur ben je onder de pannen, of je nou beginner bent of gevorderd.

De deelnamekosten zijn € 220,-, inclusief dagelijks een lunch, drie consumpties, en voor de zaterdagavond gratis toegang tot de jamsessie, waaraan je natuurlijk ook kunt meedoen.

Speciaal woord van eer gaat naar Jan Kloosterboer: hij heeft zich onlangs wederom ingeschreven als deelnemer aan de DrumDrieDaagse, en dat is voor de 10de keer. Daarmee is hij de enige deelnemer die alle tien de edities heeft meegemaakt!

Docententeam 10de DrumDrieDaagse
Mario Goossens (Triggerfinger)
Joost Kroon (Kane e.a.)
Ton Dijkman (Marco Borsato, 3J’S, e.a.)
Rob Kloet (The Nits)
Joost Patocka (Benjamin Herman e.a.)
Femke Krone (Jan Smit e.a.)
Cesar Zuiderwijk
Rob Kramer
Ernst van Ee
Mark Eeftens
Sarah Lavinia Feenstra
Dennis Boxem
Olaf Fase
Peter Jan Eusman
Fred Cohen
Nienke Kollias
Tim Koning
Erk Willemsen

Vrijdagavond & Zaterdagavond
Extra activiteiten tijdens de DrumDrieDaagse: vrijdagavond zal Joost Patocka met het Benjamin Herman Trio vanaf 20.30 uur in Musicon een concert geven en zaterdagavond is er een sessie onder leiding van Johan Witt, waaraan de drummers van de DrumDrieDaagse mee kunnen doen.

Het inschrijfformulier vind je op www.drumdriedaagse.nl 

Noot: als je je al hebt opgegeven voor de DrumDrieDaagse en je hebt nog geen ontvangstbevestiging gekregen per e-mail, geef je dan opnieuw op. Tijdens het aanmeldingsproces via het formulier op www.drumdriedaagse.nl heeft er een korte periode een bug opgespeeld. Met excuses!

 

zoeken
zoeken