Polished wint internationale video-award

Nederlandse band succesvol op festival in Canada

Muzieknieuws 01-09-2007 22:16

De Nederlandse danceact Polished, met Etienne Overdijk als belangrijkste beatcreator en producer, heeft een award gewonnen op het Cravefest-festival in Toronto voor de muziekvideo van de single Lose it All. Bas Ackermann regisseerde de winnende film.

Bij de eerste nominatieronde kozen bezoekers van de Cravefest-website Polished als een van de favoriete bands. Vervolgens kende een professionele vakjury uit de internationale muziekindustrie Polished de award toe, waarmee de Nederlanders artiesten als Armand van Helden, Deep Dish, Chemical Brothers en Air achter zich lieten. De award is voor “best song" in de categorie electronic/dance/world.

Bekijk het winnende nummer en de bijbehorende videoclip hier:

Cravefest Music Video Awards
CraveFest is een internationaal non-profit-festival dat een platform creëert waar muzikanten van de hele wereld gehoord en gezien worden. Op de website CraveFest.com kunnen artiesten hun video laten meedraaien in een interactieve online competitie. Bezoekers van de site kunnen stemmen. Uit de shortlist worden tijdens een vierdaags festival de winnaars uitgeroepen door een vakjury.

zoeken
zoeken